Benelli TRK 502 ve Benelli Leoncino - Benelli’den 2 Küçük Hacimli Model
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Benelli döktürmüş özellikle TRK modeli tam bir macera motosikleti olmuş ama Türkiyeye gelirse fiyatı ne olur servisi ne olur dayanaklılık vs vs bu liste uzar gider
-
Scrambler modeli beğendim. En az 25 kağıtnfiyatı olur gelirse. Bunu da uzaktan seveceğim. :/
-
Scrambler çok iyi gözüküyor 18 civarı olursa iyi 20 civarı olursa mt yi al custom yap geç
-
Tırık 502 bence on numara olmuş.Benelliyi çinliler alınca başlamışlar hemen copy pastelere
-
Tek 500 olmuş bu motor yapmış yapacağını benelli bakalım tr fiyatı ne olur tabi gelirse
-
Scrambler efsane olmuş bana göre. ABS'li olursa düşünülebilir bir model olur kesinlikle...
-
Tirrek 502 çok iyi olmuş. Alabilirim bi dal.
-
trk 502 iyi bir fiyata gelirse bağı bahçeyi satar alırım bir tane önde çift disk brembo kaliper var. 4 silindir tnt 600 25 bin tl bunu da aynı fiyattan versinler alalım :-)
-
Scrambler'ın tasarımı Benelli'nin İtalyan olduğuna beni ikna etti. Bu nedir ya ? Ducati'den bile daha güzel olmuş. Şunu 20 bin TL altı fiyattan getirseler keşke...
-
Egzozlar yanlış takılmış heralde
Değişmesi lazım karşılıklı.
scrambler modeli çok hoş duruyor.geçiş motoru bakıyorum fuarda.alternatifler çoğalıyor.umarım uygun fiyatla satılır Turkiye'de.gerçi tnt25 bir senedir satışa çıkacak hesapta.fiyatları da pek uygun değil benellinin.umutsuz ama inş yanilirim.
-
Mondial bile 250cc gs çakması motora 10bin küsür isterken. Bunlar 20den aşağı satmayacaktır.
-
Valla ben TRK502 ye hasta oldum gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
-
Sanırım TRK502 20.000 üstü gelerek Mağaza da güzel bir vitrin ürünü olarak kalır :(
-
Leoncino modeli ducati scrambler dan daha tarz olmuş gerçekten güzel fiyata gelirse piyasası olur diye düşünüyorum ki ilk başta ben alıcam sanırım :D
ufak bi araştırma yaptığımda benelli nin 250cc ve 300cc modellerini kullananlar memnun gözüküyor. Benelli konusunda tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
-
Valla ne zaman scrambler motor göstersem çirkin diyen eşim bile bu scrambler'ı çok beğendi. Beni korkutan motorların edip etmeyeceği değil de bizim distribütörün açgözlülüğü...
-
scrambler çok iyi olmuş normalde motorda görünüşe bugüne kadar hiç önem vermedim ama bunu görünce bir garip oldum ya çok tatlı
-
anlaşılan scrambler devrine geçicez ducatinin 500 lüğünü merak ediyorum
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
İsmi de şirin şerefsizin "Leoncino" "Aslancık" ya da "Aslan Parçası" olarak çevirilebilir :D
-
Geçen seneye kadar ismini dahi duymadığım fakat tnt250'den bu yana en çok sahip olmak istediğim marka İsmide, motosikletleride çok yakışıklı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)