Honda güncellenmiş CB500F modelini Milanda tanıttı
Reklamlar
-
Honda güncellenmiş CB500F modelini Milanda tanıttı. Geçtiğimiz günlerde elimize geçen birkaç resim sayesinde tanılmadan önce hakkında bir kaç bilgiye sahip olma şansına eriştiğimiz model sonunda tam olarak karşımıza çıkıyor. Honda CB500F modelini A2 sınıfı ehliyeti olan sürücülerin için cazip hale getirerek onların beğenisine sundu.
Modelde yeni kuyruk ve yan panelin yanı sıra daha büyük kapesiteli (16,7 litre) bir de yakıt tankı bulunuyor. Bunların yanı sıra eklenen bazı özellikler ve sistemler şöyle; Ayarlanabilir fren kolları, LED aydınlatma sistemleri, ağırlığı düşürülmüş yeni bir egsoz ve ayarlanabilir ön maşa. Yenilenmiş CB500F modeli tam 6 farklı renk ile müşterilerin beğenisine sunulacak.
Honda CB500F 2016
Fotoğraf Galerisi için Tıklayın
Reklamlar
-
cb 500 f göz alıcı
özellikle hrc yi beğenmezken aynı renkleri kullanıp, güzel bir form almış hrc renklerini sevdim.
yeşili de güzel
-
Fiyatından dolayı tutulmayan bir model, üstünede yeni özellikler eklenince; haliyle fiyatının üstünede eklenicektir.
Sonuç: Az satan bi model artık azdan daha az satıcak.
Burdan Honda TR' ye selamlar...
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
Fiyatından dolayı tutulmayan bir model, üstünede yeni özellikler eklenince; haliyle fiyatının üstünede eklenicektir.
Sonuç: Az satan bi model artık azdan daha az satıcak.
Burdan Honda TR' ye selamlar...
Daha önce fahiş fiyatı nedeniyle hayal kırıklığına neden olan bu motoru satanlar, acaba sonuçtan ders çıkarabilmişler mi, hep birlikte göreceğiz.
-
Reklam filmini soluksuz izledim. modeli işin içine bu kadar sokup, yine de heyecanı üst sevilerde tutmayı nasıl başarmışlar anlamadım. Geçişler çok iyiydi...
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)