Suzuki SV650 2016 modeli düşük yakıt tüketimiyle geri döndü
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Tam olarak Kawasaki ER6-N/F e rakip.Türkiye'ye gelir mi gelirse kaç para olur orası soru işareti.
-
Çok güzel gözüküyor. Ducati monster ın eski kasasına çok benziyor tabiki. Bi de MT serisinin renkleri yerine özgün bir renk seçselermiş daha iyi olurmuş. Yine de bu tasarımda yeni modelleri görmek güzel. r
-
Tasarım olarak bundan daha çirkin bir motor bloğu yapılamazdı herhalde, egzoz bildiğin tur atıyor katalizöre girmeden önce.
-
ben beğendim havası güzel olmuş bakalım turkıye fıyatı ne olacak
-
Mardin İl Temsilcisi
MT-07 rakip sayılır mı bu motora?
-
2005 sv650s in üzerine oturmuştum, gidon sele mesafesi çok uzundu, inşallah bundada öyle olmaz..
-
ne dicemi bilemedim. bundan önceki son sv650 gladius aşırı çirkindi, ne spor ne klasik sünepe bir tipi vardı. şimdi ise daha spor hatlara klasik monster farı konmuş. olmuşmu? tam olmamış.
SV650S çift farlı yarım karenajlı versiyonu çıksa affettem. bakalım doğuşun fiyatlar ne olacak
-
Bune adlı üyeden alıntı
Tasarım olarak bundan daha çirkin bir motor bloğu yapılamazdı herhalde, egzoz bildiğin tur atıyor katalizöre girmeden önce.
Toprağım bana göre blok dahil en çirkin model mt serisi ve özellikle mt 07 !
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
ben beğendim. türkiye'ye gelirse 30'a yakın bir fiyatı olur, bu şekilde de mt07'ye rakip olamaz. belki er6 için rakip denebilir.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
suzuki nin sayfasında yeni model sv 650 a nın fuara geleceği yazılmış. egsoz tasarımı gerçekten çirkin olmuş. zaten suzuki bu tasarım işi için bi yerlerden destek alsa fena olmaz. ayrıca çift far, çift egsoz olsaydı çok iyi olurdu. bu arada bu motora neden hiç ilgi yok. fiyat tahminleri neler? 30 üstü olmaz umarım.
-
dışarıdan görsel olarak baktığımda ağırlık merkezi aşağıda gibi geldi. tasarımı da öncekilere göre çok daha hoş olmuş, ufak şık bir ön cam takılarak daha da kullanışlı güzel bir motor haline getirilebilir.
-
O on farlara 5 kurus vermem iykkk
-
eli yuzu duzgun,yuvarlak farli,basit tertemiz motor.millete illa uzay kasa lazim.fiyatindan bagimsiz konusuyorum.suzuki zaten ucuza vermez malını.
-
bi de sanki altı yere baya yakın. atlayıp zıplamaya da gelmez bu motor. ama içimde suzuki ye karşı hep bi sempati var. uygun fiyata denk getirilirse alınır bence.
-
-
G-Strider adlı üyeden alıntı
önede mat siyah küçük cam ve güzel bi egzoz, canavar olur hakkatten keşke 30 küsür olmasa
-
Bak bu far direk hava katmis.bir ara er5 sahibi olmustum.Ordan kalma bu yuvarlak farlara garezim var
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
önede mat siyah küçük cam ve güzel bi egzoz, canavar olur hakkatten keşke 30 küsür olmasa
Oldu mu başkan?
Motodemic Flyscreen
https://motodemic.com/shop/classic-flyscreen/
Spark Exhaust
http://www.tpr-racing.nl/en/spark-ex...y-4355928.html
-
Şimdi şunun tipine ve basit görüntüsüne bakınca en ucuz naked model olması beklenir ama bakın görün, gelince en pahalısı bu olacak. Biraz Monster 695'i andırıyor, çok güzel motor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)