Keşke mt-07 civarı bir fiyata sahip olsaydı da alabilseydik. Yuvarlak farlı, 75 bg çift silindir motorlu, az yakan, ABS'li 200 kg motor işte. Evladiyelik.
Keşke mt-07 civarı bir fiyata sahip olsaydı da alabilseydik. Yuvarlak farlı, 75 bg çift silindir motorlu, az yakan, ABS'li 200 kg motor işte. Evladiyelik.
Ben begendim er6n kadar suratsiz' mt 7 kadar koseli olmamis, arkadasin dedigi gibi tam evladiyelik cok Şık bir alet.
Fiyatinin diger ikisinden daha pahali olacagini tahmin etmek zor degil . Umarim bir an once gelir, mat siyah, kirmizi ve mavi-beyaz renkleri de var.
27.450 TL'den satılıyor.
Açıkcası hoşuma gitti, tek düşüncem boyum sorun olur mu. 190 cm.
Kullanan, bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
YouTube da motobaba isimli bir kullanıcı surusyorumlari yapıyor izlemenizi oneririm
https://youtu.be/yTK0vLgs3fo
Bende sene başından beri beklemiştim ama fuarda tanıtım fiyatını duyunca vaz geçtim bu sevdadan.
Çok pahalı ya...
Bu motora bu parayı veren aptaldır. YAmaha aynı makinayı 23 bine satıyor.
Altın Elbiseli Adam SV650 testi...
Bu motorun Türkiye'de henüz kullancısı yok mudur acaba? İnternette araştırıyorum bir tane alıpta kullanan göremedim, burada da kullanıcıları diye bir başlıkta açılmamış
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
neden 23.000 e satılamıyor. Patlama yapar diye mi çekiniyorlar ?
Gerçekten çok güzel olmuş ancak MT-07'yi geçtim ER6N'ler bile 26 küsüre geliyor ABS'lisi, fiyatı 2-3 bin TL aşağı çekseler çok iş yapar, ama yine de emsalleri ile arasında çok büyük fiyat farkı yok, ne kadar doğru bilmiyorum ama MT07 ve ER6N'lerin falan fikir babası Suzuki'nin SV serisi imiş, Barkın bey öyle söylüyor videosunda ve özellikleri falan aşırı hoşuma gitti, alsam mı almasam mı bilemedim, Türkiye'de tek olabilirim
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
egzozu az daha dolandırsalarmış motorun etrafında. bu ne ya altta kıvrım kıvrım öyle, ayrıca kafa yapısı farklı bir stil,kuyruk ayrı bir stil, biri 2016 kreasyonu biri 1996. ben sanmıyorum bunun bizde satacağını. alan varsa söylesin sileyim bu yorumu.
Egzozun öyle yapılmasının sebebi var, sitesinde yazıyor sanırım bir bakabilirsin, ayrıca kafa tasarımı falan neredeyse ilk çıktığında ki gibi, tabiki kişisel zevktir ama bence çok iyi olmuş, motoru kesinlikle ömürlük bir yapıya sahip, hayırlısı bakalım
arkadaşlar bu motora kafayı takmış durumdayım. aklıma bir iki şey takıldı. Vtwin ile 90 derece V motor farkı ne acaba? motobaba ve aea nın videolarına baktım. fiyat olarak absli MT07 den 2500 lira civarı pahalı. ama daha kullanıcı dostu duruyor. öyle deli bir motor değilmiş anladığım kadarıyla. düşük yakıt tüketimi varmış. şekli, sadeliği, inceliği, kullanım kolaylığı çok cazip gelmeye başladı bana. ama alınırsa ikinci eli ölü olacak muhtemelen. suzuki nin parça servis ücretleri nasıl acaba bu konuda bilgisi olan var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
bu arada er6n abs den 9 kilo daha hafif ve sanırım 3 beygir daha güçlü. sesi çok hoş V motor. deposu ufak biraz 13 litre.
Şimdi de Suzuki SV650 Scrambler!
Scrambler sınıfında işler kızışıyor!
İnsan biraz yakişikli yapar şu makinayi ya..
90 derece olan da V twin. Ducati gibi L demeye gerek yok. 90 derece açılı olan V2 motor Primary balance'a sahiptir, yani doğal olarak az titrer. Sorun, fazla yer kaplaması, arka silindirin ön silindire göre daha zor soğuması, ve motorun şaseye yerleştirilme şekline bağlı olarak bakım zorluğu.
Yüksek torku, güzel sesi ile ideal bir motor bence. Tabii ki düz sıralı silindirli motordan daha fiyatlı olacak. İki kat daha fazla eksantrik mili ve zinciri var, soğutma ve yağlama daha ayrıntılı. V2 motor sonuçta. Helal olsun Suzuki'ye.
Farı da çok sevdim. İlle şekil olmasına gerek yok. Mis gibi klasik motorsiklet farı. Cafe racer yapcaz diye geberiyor millet. Ahanda hazır gelmiş işte. Eski Speed triple'ın çift farı gözlük takmış nene gibi duruyor.
Eksoz normal. Niye öyle bilmiyorum ama Superduke da öyle. Sadece daha iyi gizlemişler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)