İnsan neden 250 lik enduro ister fiyatı uygun olsun diye Mondial olmuş 14 bunlar 25 der ve satılmaz hadi bilemedin 22 yine satılmaz
İnsan neden 250 lik enduro ister fiyatı uygun olsun diye Mondial olmuş 14 bunlar 25 der ve satılmaz hadi bilemedin 22 yine satılmaz
Az yakıt verimli sürüş .. 600-650 lik bir enduro nerden baksan 5-6 litreden aşağı yakmaz.. yüke binse 7-8 litreleri bile görür.. 250 lik heleki japon yaparsa güzel yeni nesil kaliteli bir makina 3 litrelerde yakar .. yarısı kadar yüke binse yaksın yaksın 5 litre yakar gene az.. basdınmı gene rahat 140-150 yi görür.. daha ne olsun.. endurocu adamın zaten süratle işi olmaz o hızlar ona rahat rahat yeter..
bu ülkede yakıt fiyatları hesap edilmeden artık hiç bir şey alınmaz.. yok o kadarı parayı veriyorsan yakıtımı düşünürsün devri bitti düşünürsün..
millet gidiyor 120 bin tl ye full dolu araç almak varken 20-30 fazla verip dizel alıyor az yaksın diye..
120 bin tl ye araba alan yakıtımı düşünürmüş diyemiyor kimse ama motorda ne hikmetse 20 bini verdiyse yok 30 bini verdiyse 40 bini verdiyse yakıtımı düşünür niye düşünmesin bu adam kerizmi benzinliklere ortak olucak..
bir gelse ben 22 ye alırım bu motoru...
İnazuma F derim geçerim.
Noldu beyler haber yokmu bu motordan, mayisda gelecek falan dediler, yaz bitecek oylemi gelecek nedir.
eylül de stoklardaymış...
Bu makine 15-16 bandında olsa 2-3 daha koyup mondial yerine bunu alacak hatta bunu tercih ettirebileceğim arkadaşlarım var.
Kardeşim öyle olsa böyle olsa geyiğini dikkatli yapmak lazım.İnazumanin fiyatına bakıp üzerine Abs vs ekleyin öyle fiyat yazın.Nereye 15=16 20 olsun yine iyidir
Suzuki'nin bu motoru Versys X-300'den çok ucuza satacağını düşünmeyin. Artık eski fiyatların devri bitti arkadaşlar. O günler geri de gelmez. Bu motosiklet bugün satışta olsa 26'dan aşağı fiyatı olmaz.
23-24 olur
ölü doğdu, halbuki güzel de motor. gene avrupalı bebeler faydalanacak, biz de uzaktan izleyeceğiz.
23-24 bin fiyatlardan bahsediliyor.
gelirsede gelmezsede Suzukı Trnin ta ....
Gsx250r 22.500
Vstorm 250 24.500
Diye duydum bı gixxer kardesimden
Adamlar şaka gibi. 250 sayfasında 650'nin teknik bilgileri..
http://motosiklet.suzuki.com.tr/mode...strom-250.aspx
Başlığı gördüm ve dedim ki;
"Geldi, eeee ? :D"
Birde su "Fiyatı uygun tutarlarsa..." ile başlayan satırlar yok mu , beni benden alıyor :D
Versys 300 geldi var mi alan ? :D
Var bi kac tane, Allah akıl fikir versin mi dersin, yoksa Allah aynı paradan bizede versin mi dersin.
Aynı paradan banada verse, yine 300luk makinaya 600luk parası saçmam orası ayrı.
Şimdi biri çıkar, zevk meselesi kardeş sanane der :D
Sonra bakarsın oda vermiştir o parayı :D
Afiyet olsun derim bende
Gelemedi yazacaktım yazılmış ,kaçırdım espiriyi msjfmcmcm
tenere yi versek bundan alamayacağız desene
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)