inazumadır o vstorm olsa duramazdın.
250cc ve 400 cc enduro olması lazım. suzuki 250cc çıkarırsa diğer markalarda kayıtsız kalmazlar ortalık şenlenir. Ktm için 400cc enduro çıkaracak galiba 2016 bence süprizlere gebe bence
Piyasada bu tarz bir motorun çok tutabileceğini düşünüyorum, ancak fiyat performans olayını büyük üreticiler genellikle tutturamıyor yada tutturmak istemiyor.Rx3 evo çok dikkat çekti ancak fiyatı biraz sekteye uğrattı satışlarını, artı yeni bir motor kronik sorunu varmı, ikinci eli belli değil bunun gibi birçok soru işaretine rağmen insanların tercihi oldu.
Az yakan, yedek parçası uygun sayılabilecek, konforlu yeni nesil bir enduro bence tutar.
ben çok beğendim ancak alt kısım biraz daha yüksek olsaymış keşke bir tenere gibi mesela.
vstrom gibi bir aleti 250 cc kaldırmaz. inazumayı 2 cm yükseltip alın size enduro demişler. saçma saçma şeyler yapıyor bu motor firmaları bazen.
Çok büyük hayallerle girdim başlığa fakat o resmi görünce hayal kırıklığına uğradım.
Enduro diyorlar, jantları telli yerine 3 kollu 1960 jantlarını kullanıyorlar.
Egzozun yerini sevmedim. Bari egzozu değiştirin yada eğin, bükün de bişeye benzesin. Mesela yamaha xt660 ın gibi olabilirdi. Biraz yukarı baksa daha hoş olabilirdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------
Şöyle egzoz olabilirdi.
Herkes resim üzerinden yorum yapmış ama o suzukinin bunu yaptık yada yapacağız diye verdiği bir resim değil anladığım kadarıyla.
Olmaz tutmaz satmaz... Bu sebeple zor böyle bir modelin çıkması.
Millet mondial alacağına belki bunu alır ama yollarda sık görür müyüz bilemedim
Mondial parasına ve peşin fiyatına taksitle olursa neden olmasın
Ama yok öyle bi dünya,parana göre motor alacan,ona göre kullanacan.Servisim aynı zamanda Yamaha servisi.Yamaha da parça bekliyorsun,mondialde de.Hiç bir servisin elinde hazır parça yok.Hatta mondialin parçaları daha çabuk geliyor.Fiyat olarak zaten yarıdan bile az parça fiyatları.Üye olduğumdan beri 250 CC ve altı motorlara çok para istemelerinden yakınan biriyim.Malum 250 CC altına verilen ötv kdv ücretleri belli.Ona rağmen değerinin üstünde fiyat istiyorlar.Hal böyle olunca ister istemez peşin fiyatına taksitli ve uygun fiyatlı sıfır motor arıyosun.
Özelliklerinde gördüğüm 192 ağırlıksa yuh! KLE 500 180 küsür kilo. Ama tipini beğendim. Far hariç. ABS li bir motosikletin ülkemizde ucuza satılacağını sanmıyorum ben.
16 17 gibi olursa düşünürüm.Benzin uçuşa geçti, Cc küçültmek farz oldu arayışlardayiz bakalım hoşgelsin.
Üretilmeyecek.
http://auto.ndtv.com/news/suzuki-mot...-india-1477223
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)