ilginç bisey olmus hiç olmazsa denge birazdaha fazla bunda
ilginç bisey olmus hiç olmazsa denge birazdaha fazla bunda
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
ben boğle motor suremem lem garip gelır bana
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
mıllet bu makına hayabusa dan da daha pahalıdır.......!!!!!!!!
arkadaşlar önyargılısınız bence..
şahsen çok beğenmedim tipini, ancak çeşitli avantajları olmasa piaggio gibi bir DEV böyle bir işe girişmezdi..
mesela şöyle düşünün,
çeşit çeşit insan var, mutlaka birilerinin işine gelecektir bu alet..
mesela trafikte durduğunuzda belki ayağınızı yere koymak zorunda kalmıyorsunuzdur?? yani dengenize mutlaka bi katkısı vardır ve mutlaka bi şekilde yardımcı oluyordur dik durmanıza.. bence daha az yorucu olmalı..
evet evet mutlaka daha az yorar.. bayanlara kolaylık sağlar böylece..
cadde'de çok görürüz, parası olanlar alır tabi.. mutlaka pahalı olur..
olmamış motosiklet değil bu ters trike
To know me is to love me....
muahahahajakobien adlı üyeden alıntı
hiç güleceğim yoktu
bende beğenmedim ne o öyle 3 tekerli. motor dediğim 2 teker olur yaf
piaggio yakında 18 tekerli tır çıkartıp bize motor diye yutturacak.
Dorado V5
yamaha bir zamanlar 2 x 2 motorsiklet yapmışdı bence bunun bir anlamı var
ama önde bu şekilde 2 tekerlek sanmıyorum ki bir anlam taşısın
Eğer motorsikletlere dikkatli bakarsanız ön tekerleğin arka tekerlekten ince olduğunu farkedeceksiniz bunun nedeni frenlemede yere yapılan basıncın tutunma yüzeyine dağılımı ile ters orantılı olmasından kaynaklanıyor.
bu tes orantı arka tekerlekte de tersine yol tutabilmek maksatlı genişlik büyütülerek yapılıyor ve sonuçda iyi yol tutan frenlemede başarılı bir motorsiklet çıkıyor.
bu teknik verinin doğruluğu matamatiksel yöntemlerle kanıtlanmmış ve uygulamada başarı sağlanmışsa önde ki iki tekerlek nasıl olupta artı performans yada artı güvenlik veyahutta nasıl bir artı katkı sağlamaktadır.
bu soruya doğru cevap verecek babayiğit anlından öpülerek ödüllendirilecektir.
Birde şu var eğer motora 1 ktekerlek takıp 3 tekerlekli motorsiklet diyebiliyorsak
arabadan bir tekerlek çkartıp 3 tekerlekli ne yapmış oluruz
( bu forumda birkaç başlık geride vw 3 tekerlekli araba yapmış diye yazıyo resim falanda koymuşlar bi bakın isterseniz )
bence farklı bi tarafa hitaben yapmışlar iki tekerden korkanlar için bayanlar içinde olabilir ama kaliteli virajlarda korkmaya gerek kalmaz alan için ıslak yollarda duruş ve viraj da hiç gaz kesmeye gerek yok bence güzel
iki tekerlek motosiklettir,ama buna da şimdi triportör denilmez.farklı bişey olmuş da hiç bir şey motosikletin yerine geçemez.zaten öyle e bi amacı yok anladığım kadarıyla.
şekil olarak ve mühendislik olarak hayran kaldım.ayağını yere koymak istmiyorsan işte o zaman budur hehehee
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
bn bu motora binemem arkadaşlar düşerim yaaq garip bişey alışmak lazım
çok gereksiz bir alet!
Fransa'ya gittiğimde bunlardan çok gördüm. Yolda diğer motosikletler nasıl gidiyorsa o şekilde hareket edebiliyor. Yani üç tekerlekli olması aleti kısıtlamıyor. Fiyatı da diğer scooterlar kadardı. Ayağınızı yere koymadan motosiklet kullanıyorsunuz. Bence son derece pratik.
Arkadaşlar Herkes kullanmadan bir çok ön yargıda bulunmuş bende Test etmeden önce 3 tekerli motormu olur 2 Teker keyfini vermez diyordum ancak kullandığımızda 2 tekerin tüm zevkini verdiğini ve Bir çok artısı olduğunu gördüm.
1. % 25 Daha Kısa Fren Mesafesi sağlıyor.
2. Bilindiği gibi Motosiklet Ön taraftan kaymaya başladığında toparlamak zor hatta imkansız hala geliyor arkadaki kaymalar ise kullanıcı tarafından düzeltililebiliyor.MP3 ise önden kayma ve Motorun kontrol dışına çıkmasını engelliyor.
3. Ön tekerleri Motordaki Bir düğme yardımıyla yatma eğlimini kapatıyorsunuz (Bu ancak 7 Km hızın altında yapılabiliyor) Işıklarda ve durmanız gereken yerlerde ayağınızı yere koymanız gerekmiyor.El frenini çekip indiğinizde Motoru sehpaya kaldırmanız gerekmiyor.
4. Yokuşlarda Sehpaya alma işi zordur MP3 te ise Bu drum kolaylaşıyor El freni çekip park edebiliyorsunuz.
5. MP3'ü Kullanırken Önde 2 Teker olduğunu kesinlikle hissetmiyorsunuz.
6. Virajlarda daha fazla yatabiliyor ve daha güvenli dönüşler yapabiliyorsunuz.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar Daha birçok artısı vardır
MP3'ü ATV ile karıştırmayalım alaksı yok.. 3 Tekerli Atv Değil 3 Tekerli Motosiklet Diğerbir değişle OTOSİKLET
Bence Park Ormanda Test sürüşü var Herkese tavsiye ederim mutlaka denenmeli Denemekle birşey kaybetmeyiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)