Videolarını izleyip hayran kaldığımız makina. Vay be adamlar hayali gerçeğe çevirdi demek ama sanırım sadece güzelliği vitrinlerde kalacak bence atv ler ne kadar satıyorsa bu da o kadar satabilir...
Videolarını izleyip hayran kaldığımız makina. Vay be adamlar hayali gerçeğe çevirdi demek ama sanırım sadece güzelliği vitrinlerde kalacak bence atv ler ne kadar satıyorsa bu da o kadar satabilir...
G@Zİ net balıkesir
bende beğenmedim
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
motosiklete binemeyen, ama onu tatmak isteyenler için. motor dediğin 2 tekerli olur. ama motor saymazsak da fena değil.
May the Force be with McLaren Mercedes
üç tekerin ne avantajı olabilir?anlıyamadım
Ben bunu istiyorum hem anneminde içi biraz daha rahat olur o zaman hatun sat motoru araba al diyip duruyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Maliyeti yüksek olacağı için tutulmaz bu,ama inşallah bizi şaşırtırlar.Kızlar ve garantici insanlar genelde tercih eder bunu.
tam ıstedıgım scooter modelı bu hayran kaldım supermıs bıde ucuz olursa cok satar
Kawasaki z750s O Bir Aşk
ayaklığa gerek yok mesela.aspirin adlı üyeden alıntı
May the Force be with McLaren Mercedes
adamlar yapiyor piaggo sitesinde vardi videosu ordan gormustum ama harika gercekten
virajları ne biçim dönüyor görmüyomusunaspirin adlı üyeden alıntı
Ben de beğenmedim Nasrettin hoca misali, eşşeğe ters biniyomuşsun gibi. İki teker arkada bir nebze de, önde iğrenç ötesi iğrenç durmuş bence.
Gitsinler de 250'lik runner yapsınlar. Bak o motor tutar işte.
sayın mostwanted gördüğüm kadarıyla virajları dönerken diğer motorlara göre daha fazla yatıyo buda bence olumsuz bır durum
x9 un 3 tekerlisini yamışlar ya
x9 un 3 tekerlisini yamışlar
x9 un 3 tekerlisini yamışlar
Bu Motorun alt sehpasıda var ilginç !
Bu motor nasıl yatıyor ,
1. gidonu çevirince kendiliğinden mi ,
2. Yoksa motorun sürücüsü ağırlığını vererek mi yatmasını sağlıyor ?
2. seçenekteki gibiyse çok dengesizdir bu ,
Normal bir motosikletten bile daha dengesiz olmalı !
tasarım olarak hayranıyım ama bu alet araba grubuna gırer..motor grubuna dilll
Yeni yine yeniden
motosiklet'te yeni başlayanlar için ideal bir model
BENCE GÜZEL Bİ ÇALIŞMA
kimsenin aklına gelmicek bişey yapmışlar
bu motorla ön freni rahatlıkla sıkılabilir çakılda suda kayıp düşme derdi olmaz güzel bir çalışma olmuş helal olsun adamlara.
her zevke uygun motor üretiyolar kimi chopper sever enduro sever bi diğeri raceing sever bunu sevenler mutlaka çıkacaktır.
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
adamlar öncü olmaya devam ediyor,arabada mercedes/Bmw nasıl belli bir yeri varsa, scooterde piaggio/vespa öncülüğüe devam ediyor,
modeli görünce çok beğendim...yeniliklere biraz açık olmak lazım....
motor dediğin 2 teker olur abi bana ters şahsen o af falan oldum yani görünce
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)