Hiç satılmayacak bi motor görmeye hazırlanın. Mt 07 alıp eklemeleri kendimiz yapsak 3000 daha ucuza gelir egzosumuz akrep radyatörümüz de daha güzel ve küçük olur
Hiç satılmayacak bi motor görmeye hazırlanın. Mt 07 alıp eklemeleri kendimiz yapsak 3000 daha ucuza gelir egzosumuz akrep radyatörümüz de daha güzel ve küçük olur
MT-7 nin motorunu egzos ile birlikte söküp buna takmışlar.
Ulen egzos borularının eğrisi, jantlar, arka kuyruk, sinyaller, ön arka maşa bile aynı..
Çakma MT-7 gibi bi şey.
1 e 10 bahse varım bu icadın da viraj olayı aynen MT-7 gibi vasat olacak.
O paraya da tutmaz bu motor.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Bunu zaman gösterecek tutup tutmayacagi virajı daha yeni aldım tescil işlemleri halletmeye çalışıyorum hafta sonu viraj videosu ekleyecegim
Motoru mağazada gördüm gerçekte çok daha güzel görünüyor, işte tam benim motosiklet demek için üç şeyi düşürmeleri lazım, sele, fiyat ve cc, 2017 yi bekleyeceğim cc'yi düşürürlerse alırım.
Hayirli olsun.
Ama o radyator ne Allah askina. Kapagi mantar gibi ortada. Bari siyaha boyasalardi. Bembeyaz kabak gibi. Retro amaclamislar ama ozensiz ve cirkin duruyor.
dün ilk defa gördüm yolda. resimlerde göründüğünden çok daha güzel görünüyor. özellikle sarı-siyah olanı DEHŞET !!!
Bu motorun fiyatı yüksek değil. Rakipleri 11900 euro'dan başlıyor ve incelemelerin tamamında 'ruhsuz' oluşu dışında rakiplerinden her konuda daha yüksek not alıyor.
Bildiğim kadarıyla bırak 700'ü, 900 bile gayet iyi satıyor.
Geçen yazdan beri bu motoru takip ediyorum, çıkmasını heyecanla bekledim. Hatta forumda birinin aldığını görünce ara ara girip yorum yazmasını bekledim vs vs.
Nitekim geçenlerde bir dellendim ve ikinci el bir tane aldım.
Bugün foruma girip bakınca görüyorum ki aldığım motor sayfanın yukarısındaki, hatta bizzat gidip o köşeden almıştım
Geçen hafta sonu 300km'ye yakın yol yaptım. Gayet güzel bir yolculuk oldu.
Negatif diyebileceğim; süspansiyon biraz fazla yumuşak gibi Gayet rahat fakat biraz daha sertleştirmekte fayda var gibi.
Orjinal egzos pek hoşlanılmıyor, egzosa güzel bir çözüm gerekiyor.
Bir de çok yakışıklı alet. Görüp beğenmeyen çıkmadı henüz...
İngilizce hocamın motoru
Merhaba arkadaşlar. Şuan da Suzuki İnazuma kullanıyorum. Ancak tarz değiştirmek istiyorum. Aklımdaki model xsr700. Piyasası olmayan bir motor en azından ikinci el ilan sitelerinde bile kısıtlı miktarda satışı var.
Sormak istediğim bu motoru alsam parça sıkıntısı yaşar mıyım? Mt07'ye ait çoğu parçayı xsr700'de kullanabilir miyim? (Filtreler vs) Teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)