YAMAHA’DAN YENİ MODEL!!! YAMAHA XSR700
Reklamlar
-
22 Temmuz 2015, 20:28
"cross plane" denilen, motogp'den miras, çizgisel yerine asimetrik düzenlenmiş krank mili sayesinde pistonlar düzensiz bir şekilde ateşlenir.'' deniyor... ozaman çiff silindirin nesine cros fire? pardon cross plane
Reklamlar
-
22 Temmuz 2015, 20:36
HunteRHunteD adlı üyeden alıntı
"cross plane" denilen, motogp'den miras, çizgisel yerine asimetrik düzenlenmiş krank mili sayesinde pistonlar düzensiz bir şekilde ateşlenir.'' deniyor... ozaman çiff silindirin nesine cros fire? pardon cross plane
4 silindir bloktan direk bölünerek veya onun üzerinden gidilerek yapıldığı için oradan alındığı söyleniyor. Cidden 3 saattir falan bunu düşünüyorum şuan alırsam farı çıkarıp takacağım farın bile hesabını yaptım :D
-
22 Temmuz 2015, 20:58
barodi adlı üyeden alıntı
görüntü çok çirkin tasarım berbat sanki eski klasik motosikletlere benziyor.
Hacı, sen olayı çok yanlış anlamişsin :D retro tarzi bu. Amaç eskiye benzetmek zaten :D
-
22 Temmuz 2015, 21:06
Ducatininde ekmegene goz dıktı anlasılan yamaha :D
-
22 Temmuz 2015, 23:37
[Turan] adlı üyeden alıntı
Ducatininde ekmegene goz dıktı anlasılan yamaha :D
Aslında bana göre çok farklı bir durum var ortada. Ducati ne kadar güzel bir şey ortaya koyarsa koysun satabileceği kitle aşağı yukarı aynı ve adetler çok aşırı olmuyor. Ancak o alana bir kapı açıp parası olan adamın ilgisini çekti. Yamaha bu motoru çıkararak Ducati'nin canlandırdığı alana dalıp önceden yapıp satabileceğinden fazlasını seneye çıkararak satacak bana göre.
-
23 Temmuz 2015, 01:12
ilgi çekici hoş makina beğendim
-
23 Temmuz 2015, 10:02
Seneye ben xj6 dusunuyorum ama bu gelirse yeşilini alıp koltugu kahverengi cafe racer tarzı bi geniş sele yaptırıp akroyu takıp gezebilirim gerçektende
-
23 Temmuz 2015, 10:29
Green Arrow adlı üyeden alıntı
4 silindir bloktan direk bölünerek veya onun üzerinden gidilerek yapıldığı için oradan alındığı söyleniyor. Cidden 3 saattir falan bunu düşünüyorum şuan alırsam farı çıkarıp takacağım farın bile hesabını yaptım :D
Nasıl bir far düşündün? Örneği varsa paylaşabilir misin? Ben de aynı kafadayım şu anda. Minik kafa karenajı hoş olur buna sanki.
-
23 Temmuz 2015, 12:57
Scrambler de gözüm kaldıydı. Verilmez ona okadar para dedim geçtim. nine-t falan yanından geçemem dedim.
Bu daha tarz e bide yamaha buna iyide bi fiyat çeker. İşin yoksa sat şimdi mt ni ekle üzerine de al.
Yeşilllll
-
23 Temmuz 2015, 13:23
plegus adlı üyeden alıntı
Nasıl bir far düşündün? Örneği varsa paylaşabilir misin? Ben de aynı kafadayım şu anda. Minik kafa karenajı hoş olur buna sanki.
Belki bilirsin deathstroke diye bir karakter var DC evreninde.
https://www.google.com.tr/search?q=d...IVhIYsCh3DhwuE
-
23 Temmuz 2015, 13:30
O alüminyüm şasiyle depo, fiyatı hoplatabilirler.
-
23 Temmuz 2015, 13:33
Seko adlı üyeden alıntı
O alüminyüm şasiyle depo, fiyatı hoplatabilirler.
Öyle deme :(
-
23 Temmuz 2015, 13:35
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Evet bu retro için biraz iddialı geldi bana, daha çok şöyle birşey düşündüm ben, retrodan kaybetmeden agresiflik katacak kadar:
-
23 Temmuz 2015, 14:44
Son dönemlerin en iyi Japon tasarımlarından biri olmuş.
Yeteneklerini konuşturmuş bu sefer yamaha mühendisleri.
Eğer piyasaya çıkış fiyatını MT-07'nin çıkış ayarında yaparlarsa tadından yenmez.
Hadi yamaha yap bi güzellik koyalım honda'nın götüne tekmeyi!
-
23 Temmuz 2015, 14:46
Vstrix adlı üyeden alıntı
Scrambler de gözüm kaldıydı. Verilmez ona okadar para dedim geçtim. nine-t falan yanından geçemem dedim.
Bu daha tarz e bide yamaha buna iyide bi fiyat çeker. İşin yoksa sat şimdi mt ni ekle üzerine de al.
Yeşilllll
Ducati başarılı ancak bana göre olmamış noktaları var. BMW'nin motorları çok kaliteli ancak boxer motorlarda motosiklet hissi yok ben yaptığım test sürüşlerinde o keyfi alamıyorum maalesef.
-
23 Temmuz 2015, 15:39
Bence tasarım süper olmuş. Fiyatı da Moto Cage seviyesinde olursa çok güzel olur.
Yamaha, MT-07'de kullandığı motorun ekmeğini uzun süre yemek istiyor anladığım kadarıyla.
-
23 Temmuz 2015, 15:41
Wunderwaffe bundan daha yakışıklı bence
-
23 Temmuz 2015, 15:59
Yakıt konusunda da iyileştirme olmuş ise, tadından yenmez. Heyecanla beklemekteyim.
-
23 Temmuz 2015, 16:06
bunları geç yamaha mt07 tracer nerede
-
23 Temmuz 2015, 17:50
650 cc yapsaniz ne olacaktı sanki ? :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)