YAMAHA’DAN YENİ MODEL!!! YAMAHA XSR700
Reklamlar
-
leon99 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Şuan da Suzuki İnazuma kullanıyorum. Ancak tarz değiştirmek istiyorum. Aklımdaki model xsr700. Piyasası olmayan bir motor en azından ikinci el ilan sitelerinde bile kısıtlı miktarda satışı var.
Sormak istediğim bu motoru alsam parça sıkıntısı yaşar mıyım? Mt07'ye ait çoğu parçayı xsr700'de kullanabilir miyim? (Filtreler vs) Teşekkürler.
Mt 07 ile makyajı dışında mekaniği vs birebir aynı diye biliyorum. Bu makyaja bu para vermek biraz lüks olur sanırım. Amortisörleri iyileştirilse şasi kuvvetlendirilse vs hadi neyse diyeceğim de aynı paraya daha düşük km daha genç mt 07 almak daha mantıklı bence hedef illaha mt 07 ise.
Reklamlar
-
leon99 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Şuan da Suzuki İnazuma kullanıyorum. Ancak tarz değiştirmek istiyorum. Aklımdaki model xsr700. Piyasası olmayan bir motor en azından ikinci el ilan sitelerinde bile kısıtlı miktarda satışı var.
Sormak istediğim bu motoru alsam parça sıkıntısı yaşar mıyım? Mt07'ye ait çoğu parçayı xsr700'de kullanabilir miyim? (Filtreler vs) Teşekkürler.
bunu en güzel servisten yada filtre kodlarına bakarak internetten öğrenebilirsiniz. XSR gerçekten çok yakışıklı bir motosiklet. MT07 ile yanyana geldiklerinde xsr kibar site çocuğu mt ise bağcılardan son gaz gelmiş semt çocuğu gibi duruyor. Özellikle sarı rengi gerçekten çok muazzam düşünebilirsiniz.
-
bu motor 2015 te çıkmış ama adını bile ilk defa duydum pek tutulmadımı acaba merak ettim
-
O zaman sen hiç motorlarla ilgilenmiyorsun denektir hayalimdeki motordur kendisi. Eskiden mt07 ile aynı idi fiyatları şimdi uçtu. Bir sonraki motorumun bu olmasını can-ı gönülden arzuluyorum ama bunu alacağıma ne yazıkki mt09 alırım.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
O zaman sen hiç motorlarla ilgilenmiyorsun denektir
hayalimdeki motordur kendisi. Eskiden mt07 ile aynı idi fiyatları şimdi uçtu. Bir sonraki motorumun bu olmasını can-ı gönülden arzuluyorum ama bunu alacağıma ne yazıkki mt09 alırım.
hacı çokta yaygın değilki mt ler gibi görürsem burda görüyorum ama çok hoşuma gitti cafe racer gibi duruyor birde mtlere göre daha klasik
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
%20 gümrük vergisinden önce kilitlendiğim ve sonra vazgeçttiğim model. Suzuki sv650a bile kendini şaşırdı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)