Tabiki çok sattığı için ve insanlar çok heves ediyor ama şehiriçi kullanıyor , üzerindeki lastiklerlede ona sırf şehiriçinde binince keyf vermiyor çabuk sıkılıp çabuk el değiştiriyor yoksa kalitesi berbat felan değil yani taş gibi motor .Çinli japondan çok zarar ettirir bu motoru 8.900 e alacak arkaşlar hemen arefesinde 7.000 e anca satarlar zor alıcı bulurlar ama 12.500 e crf alan adam hemen arefesinde 11.000 e satacak olsun bir sürü alıcı çıkar.
Karaçocuk kardeş benim asıl kızdığım bu çinlileri getiren firmalar inan bana daha çok kar ediyor daha çok kazanıyor diğer taraftan ise suzuki honda yamaha gibi markalar kalitesinden asla vazgeçmiyor fiyatlarınıda eminim istikrar sağlayacak şekilde belirliyorlar,onun için yıllardır varlar. Bir arkadaşın mondial extreme 150 liğini tanzikli su ile yıkıyordum öyle 1 santim mesafedende sıkmadım resmen arka maşadan boya kalktı daha 2 aylık motor ve bayiden aldığında bazı yerleri paslanmıştı bile
Demem o ki kaliteli getirsinler abi çinlide olsa kaliteli getirsinler çinliler emin ol paraya göre iş yapıyor daha iyisini yapabilirler, benim vatandaşım kalitesiz almak zorundamı
Bizim firmalar çıkıyor 2 sene çükübik marka 1 sene çükibok marka 3 sene sonra zübüdik marka motorları getiriyolar ve alabilecekleri en uygun fiyatlarla getiriyorlar.
Şu konu başlığındaki motoru ben tahmin ediyorum ki 7.500 e ve gayet kaliteli olarak getirebilirler ama o zaman kar hadleri %5 e düşer, zaten bu firmaların sayısı beş parmağı geçmiyor eeee güzelde kazanıyorlar memleketin gençlerini kim ne yapsın