Rx3 e 10 bin gayme istiyorlarsa, buna kim bilir kaç gayme isterler.
Pardon 10,500 gaymeymiş
Rx3 e 10 bin gayme istiyorlarsa, buna kim bilir kaç gayme isterler.
Pardon 10,500 gaymeymiş
Fiyat 8-9 civarı olur.
İlk görüşte KTM lan bu dedim. Çok yakışıklı motor. Fiyatını çok merak ediyorum.
Maymun gözünü açtı, hayatta 8 bin liraya satmazlar. Benim sallamasyonum 8750 - 9500 arasında olacağı yönünde.
Duke 250 kadar torku var, güzel motor. Görünen tek falsosu karbüratörlü oluşu...
Çok şık yakışıklı duruşu var, gücü de iyi gibi. Ağırlık hesabı doğruysa ağır bu makine.
OFFFFF OF! Bekledik bekledik gelmedi, Pulsarı aldık bir yıl sonra geldi. Hele bir fiyatı açıklansın bakalım. Buradan çok yakışıklı ve kullanışlı görünüyor ama Mondialin kendi getirdiği endurodan sonra işi biraz zor. Special bir makina olur, sadece krosçular alır gibime geliyor. Haa! Fiyatı çok güzel olursa o başka tabi. Buna da cadde tekerleği takar millet o zaman.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Bunları Shineray'dan alıp satıyolar galiba. Onların 400'lük Cafe racer motoru da varmış yeni gördüm. 15-16 bin liraya satsalar çok satar bence.
http://www.shineraymotor.com.cn/Prod...yueye/116.html
bu kadar düzgün bir fotoşop ise bravoooooooo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------
karburatörlü derken vakumlu karburatör demişler. mvkp30 demişler? benim bildiğim bu karburatör vakumlu karburatör yani diyaframlı bu normal pistonlu PZ30
Tipi pistonlu karburatörden daha üstün olması ani gazlarda stop etmez ve daha düzgün ve stabil çalışır bi nevi eski hondalarda kullanılan karburatör tipi mesela örnek yamaha ybr tpsli BS25 mikunı karburatör benzeri.
Atilla Bey, Sizden ve herkesten ricam Türkçe'nin arasına ingilizce vs. bulaştırıp dilimizi kirletmemek. Bu forumda malesef genel kullanım böyle. Lütfen siz bir abi olarak önderlik edin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)