En büyük fantazimdir , samanlıkta daha kutusunda virgin, ilk seri cb 700-1300 arası süperfour , sonra bir keyif sigarası, sonra samanlık yanar filan...
En büyük fantazimdir , samanlıkta daha kutusunda virgin, ilk seri cb 700-1300 arası süperfour , sonra bir keyif sigarası, sonra samanlık yanar filan...
Baktım 65 Nm tork veriyor. 500 cc için acayip yüksek bir değer. Anormal de tüketimi vardır.
insan bakmaya doyamıyor,ahşap sandığı bile orjinal.
Ben gerçekten anlamıyorum nasıl unutuyorlar depo da koca motoru.Bu kadar uzun zaman olmasa da malum yerde de bir çok 3 5 yıllık sözde depoda unutulan motorsiklet var hiç mi stok tutmuyorsunuz hiç mi o depo ya girmiyorsunuz hiç mi kar zarar hesaplamıyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum
bazı zenginlerde böyle şeyler hobidir alırlar hiç kullanmadan saklarlar genelde 30 yıl derler 50 yıl diyende var ama buda öyle hobi saklamasına benziyor.İstanbul da da öyle yapanlar var hondanın pahalı bir modelini hiç kullanmadan saklayan birini duydum geçenlerde 20 25 yıl kalacak demiş benim arkadaşa
muhabbeti demleyelim...
reklam olma şansı var mıdır bu işin ?
hani böyle bir haber için bir şekilde tüm motorcu ahalisi oofff bea der hani o arada yamaha en büyük reklamı yapmış olur zerre reklam parası vermeden
:D
Hıhı anlıyorum... bulundu ne demek ya, gece gizlice evden çıktım,hava çok soğuktu ama yinede bornozla çıktım bide ne göreyim aralık bir kapı, içeri girince bir kutu, kutunun içinde yamaha, yamahanın üstünde ben(bornozla) gibi mi ?
binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam )
Bana PR gibi geldi, yine de bu motosikletin güzelliğini değiştirmiyor.
30 yıldan günümüze sadece ayak pegleri değişmemiş galiba..
Top gun filmindeki kawasaki'ye benziyor ne filmdi be seyrederken motora ağzımızın suyu akıyordu,
tabi ozaman küçüğüz parada yok,motor posterlerini alip odamıza asardık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)