Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yamaha MT 07 Tracer Geliyor

REKLAM ALANI

Bence MT 07 motorun teknik özellikleri, yakıt ekonomisi ve fiyat dikkate alındığında başarılı bir motosiklet. Yeni ilavelerle tur motoru özelliği kazandırılıyor. Otomobilden türeme motoru ile NC750X ve fiyatı 4 silindirli motorlar ile yarışan V-Strom a iyi bir rakip olur diye düşünüyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Levent68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Acaba Fazer 1 olamaz mı??? Çünkü Fazer ları yenileme zamanı geldi Yamahanın. MT 09 olduğu kesin mi?

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Alıntı Levent68 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acaba Fazer 1 olamaz mı??? Çünkü Fazer ları yenileme zamanı geldi Yamahanın. MT 09 olduğu kesin mi?
    09 değil 07. Evet kesin skeçleri bayadır dolanıyordu nette. Blok şase aynı, arka maşanın rengi, kuyruk ve sele değişmiş, depo büyümüş. Muhtemelen de biraz yükselmiştir. Onun dışında bir fark olacağını sanmıyorum zaten mt 07 her işe gelen torklu makina bir değişikliğe ihtiyacı olmaz.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    kafamdaki sorular üstat AEA MT 07 virajlarda sert kontra verildiğinde motorun şasesinin burkulduğunu söylemişti (bu burkulmayı önleyen demirde aksesuar olarak satılıyor bildiğim kadarıyla )bu motorda gördüğümüz kadarıyla çanta seti , kafa grenaj ı değişikliği , artçı selesi de değişmiş gözüküyor artçıyla beraber bu kadar ağırlık bu şasede güvenli olur mu ve tek kişi ile bile rahat tekere gelen alet arkada bu kadar ağırlık la ne olur ??? MT 07 sahiplerinin görüşlerini duymak isterim

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:32 ----------

burkulmayı önleyen demir bu modelde http://www.yamaha-motor.eu/tr/produc...turestechspecs standart düz mt de http://www.yamaha-motor.eu/tr/produc...turestechspecs yokmuş
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Motosikleti
    MT07ABS / FZ09
    Mt07yi iyice sulandirdilar.
    yakinda "MT07-scooter" cikarsa hic sasirmiyacam

aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir beğenmeyen benm iyim
    Yalnız değilsin. Bir MT-07 sahibi olarak bunu ben de beğenmedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Mt 07 son zamanlarda en üfürükten motosikletlerden birisi şaşe yok resmen esniyor düz yolda bile. 100 kiloyum arkadaşın mt sine bindim yarım gün. rahat fakat virajda esniyor çok fazla. kendini çabuk bırakıyor yüksek sürate hiç gelmiyor.

Ön süspansiyon çok zayıf, şase çok zayıf, viraj yok, yüksek süratten güven vermiyor. iki kişiye hiç uygun değil benim gibi bir 100 kiloluk artçıyla daha bindik motosiklet resmen bok gibi oldu ne tutuş kaldı ne rahatlık , zaten esneyen şaşesi ve zayıf süspansiyonu iyice kötüleşti.

onun harici Frenler güzel, arka süspansiyon iyi, motor fena değil çekiş var. yüksek devirde bagırıp gitmesede gaz açınca tepkili, tekere falan geliyor iyi.Parça ve işçilik kalitesi güzel. fiyatı ucuz.

Şahsen alırmısınız derseniz kesinlikle almam bana hiç uygun değil. Tracer değil racerini bile çıkarsalar almam hoş bir motor değil.

halilom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Kuba XR 125
    Testi ben yaptım arkadaşlar :p Monttan tanıyabilirsiniz.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)