Serkan Söğüt Tokyo yolunda
-
18 Haziran 2015, 17:47
Rüzgarın İzinde motosiklet gezi bloğunu takip edenler Serkan Söğüt'ü Capetown yolculuğundan çok iyi tanıyorlardır. Tüm hazırlıklarını tamamlayan Serkan şimdi de Tokyo yolunda. Bu macera dolu gezisinde Serkan Söğüt'e iyi yolculuklar diliyoruz. Yolu açık olsun.
Serkan Söğüt'ü aşağıdak isayfalardan takip edebilirsiniz.
http://www.ruzgarinizinden.com/
http://www.instagram.com/ruzgarinizinde
http://www.facebook.com/ruzgarinizinde
Reklamlar
-
18 Haziran 2015, 17:55
Parası olan geziyor agaaa
-
18 Haziran 2015, 18:52
Para var huzur var.Kıskançlıktan çatlıyoruz yardım edin. Şaka bir yana olay bence sadece para ile alakalı değil biraz da cesaret işi.Şahsen ben de para ve zaman olsa bende yurt dışına küçük bir gezi yaparım motosikletle ama tek başına bütün Avrupa'yı gez sonra taa Tokyo'ya kadar git... Benim herhalde öyle bir şeye en azından tek başıma dötüm yemez.
-
18 Haziran 2015, 19:02
Bu sadece para olayı değil. Herkesin totosu yemez böyle gezmeye.
-
18 Haziran 2015, 19:14
Para toto ve cesaret üçü bir arada olması lazım
-
18 Haziran 2015, 19:21
Bu tür bir gezi için para ve cesaaret gerektiği doğru, ama bence para %5 cesaret %95'tir. Parası bu geziyi yapan arkadaştan kat kat fazla olan binlerce kişi yatına binip koyları geze geze 3 ay tatil yaparken, veya en basiti tatil köyünde 2 hafta yatarken bu arkadaş totoyu yok etmeyi göze alıp motosiklet turuna çıkıyor. Biz onlarca motor 600km'lik geziye çıkarken 50 kere düşünüyoruz, kalkıp da parası var geziyor demek cesaretini kıskanmak gibi sanki Ben uçağa binip otele girip 1 hafta yatıp dönme işine verdiğim parayla en kötü Yunanistan'a falan giderdim ama kıymetli totoma kıyamadım, arkadaşa helal olsun, inşallah kazasız belasız gider gelir.
-
18 Haziran 2015, 21:03
Hayatımda gitmek istediğim ve yaşamak istediğim bir yer Japonya. Orayla alakalı başvurmadığım iş ilanı yok. Kültürleri hakkında sürekli kitaplar alıp okuyorum. Yakında Japonca öğrenmeye de başlayacağım. Bu ilgiye rağmen bile çok büyük cesaret oraya gitmek tebrik ederim şahsen.
-
20 Haziran 2015, 23:14
Bırakım hemşolar bu cesaret ayaklarını, böyle gezilere çıkmak için ilk zorunlu şey para'dır, gerisi heyecandır.
Deli gibi cesaretim var, paçadan fışkırıyor böyle, ama ne motorum var ne de param var böyle bir gezi için. Hadi yollayın beni.
-
21 Haziran 2015, 00:26
Japonya cok pahaliymis, tayland'i da dusunmeni tavsiye ederim...
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Hayatımda g
itmek istediğim ve yaşamak istediğim bir yer Japonya. Orayla alakalı başvurmadığım iş ilanı yok. Kültürleri hakkında sürekli kitaplar alıp okuyorum. Yakında Japonca öğrenmeye de başlayacağım. Bu ilgiye rağmen bile çok büyük cesaret oraya gitmek tebrik ederim şahsen.
-
21 Haziran 2015, 00:47
Serkan'a yeni macerasında başarılar diliyorum.
-
21 Haziran 2015, 01:16
Kazasız sürüşler diliyorum ...
-
22 Haziran 2015, 09:34
bana bir motor verin, dünyayı gezeyim..
-
23 Haziran 2015, 09:01
Para da yeterli değil. Zaman lazım. Bizim gibi işçi sınıfı insanlarının bu kadar izin hakkı yok.
Parça parça resmi tatillerle birleştirirerek kullanıyoruz ki yılda 3-4 gün olan geziler, bayramlarla birleştirip 7-8 gün olan geziler yapabilelim.
-
23 Haziran 2015, 23:36
polo34 adlı üyeden alıntı
Japonya cok pahaliymis, tayland'i da dusunmeni tavsiye ederim...
Evet bizim gelirlerimize göre oldukça pahalı ancak orada düzgün bir iş bulunabilirse sıkıntı olmuyor. Tayland maalesef Japonya ile kıyas edilemeyecek kadar farklı bir ülke. Bana pek hitap etmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
UNdocab adlı üyeden alıntı
Para da yeterli değil. Zaman lazım. Bizim gibi işçi sınıfı insanlarının bu kadar izin hakkı yok.
Parça parça resmi tatillerle birleştirirerek kullanıyoruz ki yılda 3-4 gün olan geziler, bayramlarla birleştirip 7-8 gün olan geziler yapabilelim.
Bence de en büyük problem zaman. Şahsen resmi hakkımız olan iş saatini koruyamadığımız gibi hakkımız olan 15 günlük izni kullanmak istediğimizde bile patronların surat çevirdiği izin vermediği bir düzende yaşıyoruz...
-
23 Haziran 2015, 23:43
Takibe başladım teşekkürler
-
24 Haziran 2015, 00:23
Motosiklet Eğitmeni
Basarilar diliyorum.
-
26 Haziran 2015, 16:08
UNdocab adlı üyeden alıntı
aynen katılıyorum ızın durumu yok yanı herseyden onemlı zaman kavramı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)