Beğenen varmı bilmiyorum ama ben çirkin buldum CBR250 çok daha şık bundan. Naked versiyonu daha hoş duruyor.
neden bilmiyorum ama japonlarda tasarımı yamaha hariç beceremiyorlar
bence güzel aynı 1988 honda cbr 600f in biraz daha eğitilmiş'i
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
burada bence suzukinin amacı gene aynı motoru yapmak sadece adamı rüzgardan korusun diye biraz grenaj koymuşlar sadece bu bence çok güzel bir motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
evet öyle ama her sokaktan honda çıkınca insan kötü oluyor
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
İnazuma candir bu versiyonuda cok guzl alacak arkadaslara hayirli ugurlu olsun
her şeyi boş verinde o motorun üstünde ki adamın boyu 140 mı 150 mi(yoksa fotoshop mu tamamen ) ona takıldım sırf motoru kalıplı göstermek için neler yapıyorlar
canlı görmek lazım
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Bu motor uretilsin die nasil ikna etmisler suzukiyi anlamiyorum... ortada bi ugras bi emek var ama gorunen sey kotu yani... hayirlisi olsun bakalm bide fuarda yakindan gorelim
Tasarım özürlüsü suzukiden konfor delisi bir makine daha olmalıydı konu başlığı :D
bence tek fark yanlarına iki parça karenaj koymuşlar olmuş sana 250F 2 sene sonra komple karenaj yaparlar olur sana inazuma 250rr insanları görünüşle kandırıyorlar ya kalitesine diyecek söz yok.Vede yedek parçadaki kol gibi fiyatlarıda söylemeden geçemeyeceğim.
İlk versiyonda hoşuma gitmeyen gidon ve far yüksekliği idi. Çok alçaktılar ve bütün rüzgar sürücüye geliyordu. Bu sürücü eğer bir piğme değilse sürüş pozisyonu ve gidon yüksekliği çok iyi ayrıca grenajlar da motor genel çizgisi de çok güzel benim hoşuma gitti.
Bi olmamışlık var gibi geldi tasarımda. Klasik bi yapı üzerine spor grenajlar falan. Bi acayip. Normal inazuma da cok iyi bi tasarıma sahip olmasa da f'den daha guzel sanki.
şekil güzel.ben beğendim. biraz nostalji var işin içinde.çapına göre konfor ve performansı söylemiyorum bile. fiyatta fena değil. eeee. illa honda yada yamaha mı olmalı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)