Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

CFMOTO 150NK modeli ile Naked segmentini genişletiyor

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha MT 125, Cf Moto 150NK
    Pulsar NS150 almak üzere bayiye gittim, ve Cf motoyu gördüm,direkt onu aldım,yarın teslim alacağım,henüz fazla araştırma fırsatım olmadı,motor çok yeni ve sayılı kullanıcılardan biri olarak elimden geldiğince kulaktan dolma olarak değil ,kullanarak, tecrübe edenerek bilgilerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım.Tork biraz düşük gibi geldi ancak benim gibi keyif amaçlı motor kullanan arkadaşlar için tatmin edici bir gücü olduğunu düşünüyorum,sıvı soğutma,ön arka disk fren,çelik fren hortumları vs. saydığımızda oldukça cazip bir motor geldi bana,heleki geçen yıl 9.800e aldığım Yamaha MT-125 şuan 13.950 olduğunu göz önüne alırsak denemeye değer diye düşünüyorum.Merak edenler için,motorun liste fiyatı 7.000TL ben 6.600'e aldım.
    SAZMAN bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ibo8316 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125e
    +Tasarım güzel
    +6 vites
    +Su soğutma
    +Fren ve kullanılan malzeme güzel
    -Cc-Tork-beygir gücü daha yüksek veya 200cc olsaydı düşünülmeden alınabilirdi..
    Hintlilere çoğalıyor Tvs-Hero-Bajaj (pulsar) varken su soğutma+6vites diye 7000tl kolay kolay kimse vermez bence

Motosikleti
    Ben de vermedim 7.000, 6.600 verdim.
    SAZMAN bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Beat
    Alıntı Celal89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de vermedim 7.000, 6.600 verdim.
    nasıl motor

Motosikleti
    Ortalama 1509km. Yaptım ve şuana kadar gayet memnunum.artçılı biraz uzebilir,arkadaki yolcu için selesi bir süre sonra rahatsız ediyor ancak tek kullandığınız takdirde üzerinden inmek istemiyorsunuz.titreşim sıfır,ekonomik yakıt,sağlam disk frenler,su soğutmalı ve 6tes olmasıyla beraber güzel gidiyor,sağlam duruyor.ilgi çekici ve bence sıradan bir çinli denilemeyecek kadar sağlam.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)