Fiyat tahminimce 6200 olur rez alın
Fiyat tahminimce 6200 olur rez alın
Fiyat konusunda bilgisi olan varsa takipteyim forumdaki ilk yorumum arkadaslar
Liste fiyatı 7000 lira olur ama çoğu bayi 6200 liraya kadar düşer. Bunun gibi bir fiyatlandırma ve indirimi 180 Z-One için de yapıyolar.
Yandan bakınca pulsarı andırıyor önden bakınca pulsar duke karısımı bırsey cıkmıs gosterge nerdeyse aynı dıyenlere yuh dıyorum pulsarın gostergesıyle alakası yok ön de abs ön arka disk 6000-7500 aralığı kovalayabilir
Selamlar. CF Moto ciddi anlamda yatırım yapıyor 2 tekerli motor anlamında son yıllarda. Bilindiği gibi 2012 yılında 650nk modeli tanıtıldı ve piyasayı oldukça şaşırttı motor. Ardından aldığı eleştiri ve olumlu görüşleri dikkate alarak 2014 yılında egzoz yapısını değiştirdi, göstergesini yeniledi, fren markasını İspanyol JJuan olarak değiştirdi. ( Yamaha dahil bir çok firma kullanıyor bu frenleri.) Stok lastiklerini çin malından Continental'ın yumuşak hamurlu bir serisine çevirdi. Asıl olay ise motoru eski ER6N bloğunu ve kasasını dikkate alarak tasarlamalarıydı. Motor bloğunu ve bir çok parçayı kendileri üretiyorlar. Motor oldukça ağır ancak motor tamamen çelikten ve sert demirden üretilmiş sağlam bir yapıya sahip. Yedek parça o tip yüksek cc motorlara göre oldukça uygun. Enjeksiyon sisteminde Ducati'nin sistemini kullanıyorlardı ve beyin-süspansiyon gibi parçalarda Japon markalarını barındırıyorlardı. Fiyat olarakta Japonların yarı fiyatına satış yapınca Asya dışında da beklenmedik şekilde ilk defa yüksek cc satış yapan marka haline geldiler. Fiyat itibarıyla ve Çin markası olması itibarıyla bir çok olumsuz yorum olsada ciddi anlamda memnun olan bir kullanıcı kitleside var. Youtube'da bir eleman 50 bin km'yi devirdi ve hala kullanıyor. Bu motora gelirsekte tasarım açısında çok başarılı ve küçük sınıfta bence kaliteli ve iş yapabilecek bir motor gibi duruyor. Bu marka gözümde bilindik Çin markalarından daha üst seviyede ve şans verilebileceğini düşünüyorum...
Fiyatını öğrenen var mı?
Bende burdaki mondial bayisine sordum daha motordan haberleri yoktu bize bi bilgi verilmedi dedi
Malum sitede 6.900 TL olarak ilanı var fiyat soranlar için link http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61315714/detay
Valla eğer titreşim sorunu yoksa fiyat fena değil, ben söyleyeyim. 6 bin olsa tam kararında olacaktı. Geçen gün oradan geçtim ama uğramadım, keşke uğrasaymışım. Bu hafta bakmaya giderim.
fiyat belli oldu.
6999 TL
Su soğutmalı,6 vites,ön-arka disk,enjeksiyonlu motor,göz alıcı dizayn,sport ve ekonomi sürüş modları artıları
2.el cbr lar sıfır fiyatina satılmaya çalışıldığı için bunun sıfırını alma ihtimalim var. Şansıma İzmir de de satışı başlamış yarın bakmaya gideceğim.
CF MOTO - GALERİ GÜLHAN'DA - TAKAS VE TAKSİT İMKANI BURADA !!!
İlan No: 280234538
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80234538/detay
Cf 150 NK Nisan ayında gelecek dendi. Üçerler motor ile görüştüm. Şu an sadece benelli tnt 25 / 250 modelleri gümrükten giriş yapmış. Haftaya bayilerde olur diyorlar.
Selamlar.
Bayide inceleme fırsatım oldu. Genel olarak görünüşünü beğendim. Sürmek lazım.
Adamlar voltran oluşturmuşlar hepsinden biraz biraz
Yokmu alan nedir ne değildir? Pazarlıkla 6000e alınır gibi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)