Yamaha YZF-R25 sonunda sahneye çıktı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
R125 çok daha yakışıklı. Kafa karenajı olmamış bunda. Ayrıca 35.5 hp paralel çift silindir için biraz sallamasyon geldi bana. Gerçi 12 bin devirde yazmışlar, sağlam devir çeviriyor alet demek ki.
-
Çok güzel olmuş. Gücü de çok başarılı.
-
Aletin gücünü çok iyi yapmışlar birde güzel bir fiyatla TR ye getirirlerse çok satar ...
-
-
Gel, ne olursan ol yine gel..(turkiyeye) ister 14 bin ol ister 15 bin tl ama yeter ki gel
-
Türkiye'ye gelirse 300cc olan versiyonu gelir, ninja 300le yaklaşık fiyat olur diye düşünüyorum.
-
Bizim ülkemizi pek umursamiyorlar ne hikmetse girip girmicegi belli değilmiş nasıl bir şirket politikası bu yamaha daki nasıl bir küçümseme boyle
-
Serk21 adlı üyeden alıntı
Gel, ne olursan ol yine gel..(turkiyeye) ister 14 bin ol ister 15 bin tl ama yeter ki gel
14-15 mi
Türkiye'de 300cc 15,000TL'den satarsa peynir-ekmek kombinasyonu olur
-
aralara girer mi ki bu pcx misali?
güçte iimiş
-
perfect? adamlar supersuport isminin hakkını vermiş
-
gucu hakkete iyi fakat tip olarak gozume guzel gelmedi bilmiyorum
-
Yabancı sitelerde yaklaşık satış fiyatının 4400$ olacağı yazıyor. Wr125r'in yurt dışı fiyatının 4008$ olduğu düşünülürse umarım makul bir fiyatla satılır. Bizde alır bineriz.
-
yamahadan daha güzel tasarım beklerdim ama performansı çok iyi
-
dreamcar adlı üyeden alıntı
14-15 mi
Türkiye'de 300cc 15,000TL'den satarsa peynir-ekmek kombinasyonu olur
mt-07 700 cc lik alet 17-18 bin tl iken 250-300 cc ye keşke 15.000 bin olsa diyip üstüne peynir ekmek gibi satılır diyen bir millet olduk... bunlar hep cbr 250 nin insanların beynini yıkamasından sanırım
-
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
uzun ince bir yol gibi olmuş motor özellikle dış mekan çekimlerinde
-
EmrE_09 adlı üyeden alıntı
mt-07 700 cc lik alet 17-18 bin tl iken 250-300 cc ye keşke 15.000 bin olsa diyip üstüne peynir ekmek gibi satılır diyen bir millet olduk... bunlar hep cbr 250 nin insanların beynini yıkamasından sanırım
Duke200 14.900 den cbr 250 13.000 den sym wolf 12.900 en satilirken sen bu kalitede bu ozellikte motorun 10bine gelecegini dusunuyorsan yaniliyorsun. Memleket piyasasi bu.. yamaha mt7 yi fuarda 16bin kusur tl den sattigi icin 14bine gelebilir ümidi sardi icimizi yoksa suan ki TR motosiklet piyasasina bakarsan 20 bine gelir lanet olasi honda turkiye
-
Fiyatı bekleyip görücez
tasarımda ben R6s i temel almasını isabetli buldum
14.000 RPM çüş ve bravo yamaha diyorum. Hondaya tek silindiriyle başarılar dilemis resmen
race diyosan biraz devir cevirecek. Cbr250 farları cift yaparken motordaki silindir sayısını unutmuş
-
Aşağıdaki promo videosuyla yukardaki motor arasında benzerlik görebilen var mı ? Yamaha insanları resmen aptal yerine koyuyor. Koskoca bir hayal kırıklığı.
http://www.youtube.com/watch?v=ROr6kBpfTvA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler