Kawasaki yeni çıplak modeli Z250 yi tanıttı
Reklamlar
-
sanırım iki tane modeli var; z250 ve z250sl, fotoğraftaki z250sl modeli gelirse fazla satamaz, sonuçta honda cbr250r daha iyi gözüküyor, inazuma var hiç yoktan iki silindirli bide yamaha r25 gelirse kawasaki z250sl yi boşa getirmiş olur inşallah z250 gelir de piyasa şenlenir :D
Reklamlar
-
Panigale adlı üyeden alıntı
sanırım iki tane modeli var; z250 ve z250sl, fotoğraftaki z250sl modeli gelirse fazla satamaz, sonuçta honda cbr250r daha iyi gözüküyor, inazuma var hiç yoktan iki silindirli bide yamaha r25 gelirse kawasaki z250sl yi boşa getirmiş olur inşallah z250 gelir de piyasa şenlenir :D
Honda CBR 250 ve Yamaha R25 Racing tarzı modeller Kawa Z250 ise Naked, yani karşılaştırma yapmak mantıksız. CBR 250 ile Ninja 250'yi kıyaslayabilirsin mesela ama Z 250'nin Honda'daki karşılığı VTR 250 olabilir ki onun fiyatı da CBR'den yüksektir.
-
doğru karşılaştırmak mantıksız ama güzel görünümlü bir naked seni racing motosikletten vazgeçirebilir sonuçta bakış açısı mesela z250sl yerine z250 gelse ben yamaha'yla arasında kalabilirim
-
Kawasakinin er6-n modelini alırım buna 12.000-15.000 TL sayacağıma 600 lük motorum olmuş olur.
Ben zaten çıplak seviyorum
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
beğendim. yüksek ccye geçmeden önce ara motor olarak alınır 12500 13 veririm valla
-
çok ii ya z750 çok pahalıydı alamadım inşallah bunun fiyatı uygun olur. bu z serisi kadr yakışklı seksi güzel motor görmedm arkadaş ben.
-
Pahalı olucak gibi bir izlenim bıraktı gelmeden bilemeyiz.
-
yalniz turkiye bu tur konularda avrupa marketine dahil. o nedenle turkiye'de satisi olmayabilir.
-
Türkiyede satışı olmamayacak. Asya piyasasına da ninja250 çıkmıştı euro normlarına uymadığı için türkiye ye ninja300 modeli geldi. Muhtemelen bununda 300cc lik versiyonu olacak onunda sonu vergiden dolayı ninja 300 gibi olacak. Yani yine bize hasret yine bize hüsran..
Bu arada bahsettiğim motor videolardaki motor fotolardaki gelmesin zaten one bisiklet gibi
-
z250sl yi karşıda bir motorcuya sormuştum mayıs ilk haftası geliyor dediler ve fiyatı sitedeki gibi 4,620 Euro (ABS) tabiki nakit alımlarda çok cüzzi bir indirim yaparlar diye umuyorum.
z250 ve 250sl arasında ne gibi fark var da arkadaşın birisi 250sl modeli diğerine göre satılmaz dedi anlamadım ?
-
Z250 Türkiye de yok..Z300 var yerine.
Farkı biri tek silindir biri çift silindir.
Z250 tr de olsaydı evet z250sl tutulmazdı ama olmadığından ve z300 un de aşırı pahalı olmasından dolayı zz250sl mantıklı seçenek haline geliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler