Kawasaki yeni çıplak modeli Z250 yi tanıttı
Reklamlar
-
Tüm dünyada satışa çıktığı günden bu yana çıplak motosiklet modelleri arasında motor severlerin beğenisini toplayan, sınıfında satış rekorları kıran Z serisinin ufak hacimli modeli Z250'nin tanıtımını yapıldı. 28 hp gücündeki model 148kg ağırlığa sahip. Merakla beklenen model Kawasaki Z250SL adıyla ilk asya pazarında satışa sunulacak. Avrupa satışları için henüz bir tarih belirlenmedi.
Foto Galeri
Reklamlar
-
İşte çin malı olupda japon adı altında satılmayan 250 cc bir baş yapıt. Gerçek bir japon. Geldiğinde inşallah hakettiği değeri görür.
-
Honda bile CBR 250'e 9600 gibi bir fiyat isterken Kawasaki 12-13 bin lira arası bir fiyat ile satışa çıkıcaktır diye düşünüyorum insanlar üzerine biraz daha koyup ya büyük sınıfta bir motor ya da işlerini görücek bir araba alıcaktır.Türkiyedeki vergi sistemi içler acısı :(
-
feroooo adlı üyeden alıntı
Honda bile CBR 250'e 9600 gibi bir fiyat isterken Kawasaki 12-13 bin lira arası bir fiyat ile satışa çıkıcaktır diye düşünüyorum insanlar üzerine biraz daha koyup ya büyük sınıfta bir motor ya da işlerini görücek bir araba alıcaktır.Türkiyedeki vergi sistemi içler acısı :(
CBR 250 12400 tabi CBR 250 diye naked motoru çıkmadıysa 4500 Eurodan aşağı olmaz sanırım
-
saçma olmuş ya bu nasıl birşey böyle
ktm bambaşka basar geçer buna
-
-
Ne kadar da tatli munis bisey.kedi canini senin.
-
Yakışıklı, karizmatik ; uygun fiyatla piyasaya girerse iş yapar.
Yanlız 2 farklı kafa grenajı var tek ve çift farlı hangisi?
-
Şu an için mühim olan fiyatı.Diğerleri gibi aynı fiyattan girecekse hiç lüzumu yok asyada kalsın...
-
Sym wolfe gercek rakip cikti ama fiyati 14 den asagi olmaz gibi
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Naked dedinmi kawasaki zaten. 2-3 sene öncesine kadar 250 segmentindeki motorlar 8000 lira civarındaydı şimdi 13.000 i bile geçtiler. Kawasaki'de bundan geri kalmayacaktır. Almayı düşünen varsa 15.000 i şimdiden gözden çıkarsın.
-
fotoğraftaki motosikletle videodaki motosiklet farklı, fotoğraflarda biraz daha cılız ve tek silindirli eğer öyleyse pek satılmaz galiba, ama videoda ki güzelmiş.
-
Tasarım Dediğin zaman aklıma gelen ilk marka..Bitiyorum kawasakinin Hatlarına..
-
çok cılız görünüyor, biraz daha kaslı olmalıydı z750 nin aynı kasasının 250 cc sini çıkarsa iş yapardı bence
-
işte konuşacak yeni bir konu çıktı.Yine bir konu borsa ya döner.
-
Çok güzel motor yapmış kawasaki, 2 silindir gibi görünüyor. Türkiye'ye gelecek mi acaba?
-
hala sym diyenleri görüyorum yahu arkadaşım nedir bu sym ile derdiniz elin japonu yapmış bize de takdir etmek düşer,ve fiyatıda 13-14 den aşağı olacağı görünmüyor.sürekli yeni modelleri giriyor ülkemize ancak rekabet "0" kimse fiyat aşağı çekmiyor ve vergi imparatorluğu ülkemizde böyle fahiş fiyatlar.
Sevgili kawasaki z500 yap 15000 e hepimiz alıcaz söz
-
-
Fotoğraflardaki motor sanki 125_cc gibi duruyor ama videodaki tamamdı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler