Ve Yamaha'nın 250cc'lik modeli R25 görücüye çıkıyor.
Reklamlar
-
Yamaha 25 Mart'ta yeni modellerinin tanıtımını yapacağını duyurdu. Revstation.com websitesinde yapılacak tanıtım için geri sayım sayıcı ve herkesde merak uyandıran kısa bir video yayınlandı.
Yamaha'nın ufak hacimli spor motor piyasısı için hazırladığı 250cc'lik YZF-R25 modeli (farklı ülkeler için YZF-R3 300cc) ve 3 tekerlekli scooter modeli Tricity'i tanıtması bekleniyor.
Reklamlar
-
-
mt07 fiyatı karşısında daha uygun olacağını düşünüyorum. 12-14 Bin TL arası olabilir. Yani inşallah
-
-
D e m i r adlı üyeden alıntı
mt07 fiyatı karşısında daha uygun olacağını düşünüyorum. 12-14 Bin TL arası olabilir. Yani inşallah
Fiyat 15-16.000 TL olursa kesinlikle düşünülebilir. Bugün tek silindirli HONDA CBR 250 12.500 tl olduğunu düşünür isek YAMAHA ZATEN R125 modelini 10.500 e satıyor. 16.000 TL ideal olacaktır.
-
16 000 altına inmez diyorum hadi bakalım :D
-
konu yamaha olunca herkez fiyat konuşmaya başlar oldu. kimse nasıl bir motor olur ne ceşit malzemeler kullanırlar piyasadaki mevcut 250cc lerin karşısında nekadar tutulur konuşmuyor. kimse alınmasın ama yamahanın mali işleri sizin yerinize fiyat düşünüyordur.
-
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
Fiyat 15-16.000 TL olursa kesinlikle düşünülebilir. Bugün tek silindirli HONDA CBR 250 12.500 tl olduğunu düşünür isek YAMAHA ZATEN R125 modelini 10.500 e satıyor. 16.000 TL ideal olacaktır.
Benim için biraz fazla olabilir ama türkiye şartlarında maalesef bu kadar oluyor
-
Türkiye Ötv avantajından yararlanmak için 250cc altı modeli ile girecektir. Buda elindeki eski teknoloji tek silindirli motor bölümü ile olacaktır. fiyatı ise 13500 - 14000 tl civarında olacaktır diye düşünüyorum. mt-09 modelindeki olağanüstü ekonomik sıradışı fiyat politikası böyle düşünmememe de etki etmiyor değil.
-
Ufuk ARSLAN adlı üyeden alıntı
konu yamaha olunca herkez fiyat konuşmaya başlar oldu. kimse nasıl bir motor olur ne ceşit malzemeler kullanırlar piyasadaki mevcut 250cc lerin karşısında nekadar tutulur konuşmuyor. kimse alınmasın ama yamahanın mali işleri sizin yerinize fiyat düşünüyordur.
Sebebi yamahanın kalitesinin ve sağlamlığının su götürmez bir şekilde 1. sırada oluşu...
-
Yaşasın fiyat sallayabileceğimiz bi model daha çıkmışşş
-
Valla görüntüsü iyiyse , performans olarakta ninjadan iyiyse ben alıcam bidahaki yaz :D 600cc korkutuyor beni bunlarla yetincez artık ^^
-
Bence illa Honda ile kiyaslayacaksak crf 250 ile cbr 250 ye bakalim asagi yukari ayni fiyattalar. Bu durumda 250lik yzfde bence asagi yukari wr250 ile ayni olur. Yani 15.000-16.000 gibi bir fiyat olmasi lazim.
-
evet uzmanlar fiyat tartışmasına gene başlamış =)
mt 7 sayfası gibi olur burası:D
-
bikerboi adlı üyeden alıntı
Bence illa Honda ile kiyaslayacaksak crf 250 ile cbr 250 ye bakalim asagi yukari ayni fiyattalar. Bu durumda 250lik yzfde bence asagi yukari wr250 ile ayni olur. Yani 15.000-16.000 gibi bir fiyat olmasi lazim.
Süper mantık. Tebrik ederim. ;)
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
neden hep sadece fiaytı tartışılıyor ?
-
Redneck adlı üyeden alıntı
neden hep sadece fiaytı tartışılıyor ?
Kalitesinden eminiz dostum. Sorun çıkmaz, merak etme ;)
Made in China, Korea, India değil ki kaliteyi konuşak ;)
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
evet yamaha 20 binden kapı açar ve bu motor ellerinde kalır :D
-
Ben açıkcası ilk başta fiyat aklıma geldi ama şeklini şemalı da ortaya çıksa da baksak.
-
motoru kim üretirse üretsin fiyatlar bu saatten sonra bu kurlarla hiç aşağıya doğru meyletmez hacılar. bu yıl fuara gitmedim ama giden arkadaşım yamahanın bazı modellerinin malzeme kalitesinin çok dandik olduğunu söyledi. eğer kalite pek yoksa iş yapmaz bence. ya bi paralel çıktı memlekette olan bize oldu anasını satayım ))) kur aldı başını yürüdü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)