Hero yeni konsept modelini tanıttı - Hero Hastur 620 (Foto Galeri + Video)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
motor güzel olabilir ancak ben begenmedim sebebi şu çok sadece şase komple görünüyor ve kafa granajı emanet gibi duruyor işin acıgı benim hoşuma gitmedi şehir içi hayır ama çöl gibi yerlerde kırsal yerlerde olabilir o zaman keyif verir.
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
-
Destuur "The God's Must Be Crazy" Hindistan'da tanrılar çıldırmış olmalı hakkaten, adamlar'da tanrı çok nasılsa
Önce Bajaj sonra Tvs derken Hero neler oluyor orada yahu ?
-
bajaj falan tamam kaliteli duruyor bi nebze daha fakat bu bildiğin ''kalitesizim ben'' diye ağlıyor gibime geldi
-
noluyo lan bu hintlilere transformers tasarımlı motosikletler arka arkaya lansman ediliyor...
Yahu o gidon açısı naked için çok geniş değilmi,o arka teker neden o kadar geride konumlanmış şase neden bu kadar uzun
-
has-tur ismi de pek komik:D
-
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
-
gösteriler için uygun belki ama şase borusu ile koltuk arası ne kadar açık öyle bizde o koltukla şase borusu arasına çanta koyarlar bagaj niyetine
-
Trizm şirketi ismi gibi. Birde hastır geldi aklıma. Ama iyimiş makina. Güzele güzel demem Türkiye'me gelmedikten sonra.
-
Türkiyeye ne kadar çok marka gelirse o kadar mutlu olurum o yüzden kapımız hastırada açık
-
Gelirse görürüz... Hastır mı? Hastur mu?
-
Reklamı izledim harika ama devamında ki resimlere bakınca kalite meydana çıkıyor... tasarım güzel ancak 2014 fuarda gelse de almazdım bunu
-
Felon adlı üyeden alıntı
bajaj falan tamam kaliteli duruyor bi nebze daha fakat bu bildiğin ''kalitesizim ben'' diye ağlıyor gibime geldi
Hastttuuuurrrr ordan......
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
Felon adlı üyeden alıntı
Felon-aletin pabuç'larına dikkatini çekerim; Pirelli diablo
-
bumble bee ? pardon hasturmuş :D Çok anlamam teknik detaylardan ama ismi dışında çok hoşuma gitti benim :D O hastur ismi türkiye ye gitmez , ismi yüzünden almayacak 1 milyon kişi bulabilirim :D
-
Tipe bak adamı döver olum bu
-
-
-
Tanıtım filmi çok güzel gidiyordu fakat sonradan farkettim ki biraz masraftan mı kaçılmış ne? Motosikleti yolda tek teker falan yaparken alsalardı bi heyecan olsaydı keşke. Ama yinede filmi beğendim. Alınabilir birşeye benziyor ama gidon çok kalitesiz duruyor. Bir kaç sefer düşündürür adamı bu alet.
-
Hintliler gümbür gümbür geliyor valla.Bizzat çıplak gözle görmeden kalitesi için bir diyemem ama adamlar bir anda arka arka bir sürü canavar gibi motosikletler ortaya çıkardılar.Yalnız bu Hastur arkadaş Türkiye'de isimden kaybeder.Çok farklı çağrışımlar yapıyor malum bizim insanın kafası da hep o yönde çalışıyor.Bu motoru Türkiye'ye getirecek dağıtıcının farklı bir isim altında getirmesinde fayda var.
-
hababam sınıfı ingilizce öğretmeni ve citroen saxo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)