Hero yeni konsept modelini tanıttı - Hero Hastur 620 (Foto Galeri + Video)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Has-tur oradan hastur desturrr
-
Hani görsel zevk işidir fakat kalitesiz demek haksızlık olur,lastiklere,seleye,şasiye,süspansiyonlara,ön takıma tekrar bakın derim.
-
Benzin deposu ve selenin olduğu kısımlar Hyosung X5'in birebir aynısı. Genel görünüşünü biraz daha Transformers'tan normale çevirirlerse çok güzel motor olur.
-
7000 e satarlarsa alırım...
-
Farklarını hiç beğenmedim!
-
hastur :D turkıye konseptınde farklı bır model adı olacakdır :D
-
sakal haricinde çok hoş bir tasarımı var
sarı ise çok yerinde bir renk, piyasada bunlardan daha çok görmek isterim
-
Mardin İl Temsilcisi
çook gizel ya kişke binim olsaaaa
-
Goruntu, ozellikle onden cok sinirli, asabi ve dikkat cekici. Tasarim bana gore, guzel. Performansi da berbat degildir zannimca. Hintliler bu isi biliyor. Japonlar anca kendini tekrarlasin. Ktmnin de cok guzel cizgileri var.
Ozel yapim motorlardan ziyade, normal kullanim, seri uretim motorlar icin soyluyorum.
Heroya bol sans, ama bu motor ulkemize gelmez
-
önce hoajin - sonra asya - sonra daelim - sonra queswa sonra - pumarex şimdide hero... sosyallar ne yapsa ne etse eline geçen motor bitiyor uzak durun...
-
Superduke ve MT10 kirmasi olmus. Olsun, ilk basta oyle baslar, basarili olursa ozgunlesir.
Ucuz'a benzemiyor yanliz. Tirelli's sasi, arka catal, plastik benzin deposu, hep pahali parcalar. Fiyati makul tutmak icin suspansiyon ve kalite kontrolden kismazlar umarim.
-
Heronun bu modelini hintli abilerin sitesinde motur bakarken fark ettim. Gavruk abiler baya baya şekilli bir motur üretmişler Ülkemde görebilecek miyim acaba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)