Sansima mt 25 cikti. tahmini ayni zamanada ulkeye giris yapiyorlar. Ayni fiyat araliginda cikarlar bence 13 - 14 arasi
Sansima mt 25 cikti. tahmini ayni zamanada ulkeye giris yapiyorlar. Ayni fiyat araliginda cikarlar bence 13 - 14 arasi
Gel artık kırmızı renklim kara lastiklim... :(
200SS vardı bide ne oldu ona ?
bu 400 lük ne zaman gelecek ciddi ciddi??tam olarak kesin bilgi var mı
Yalnız 400cs'e bi aklım gitmedi değil. Tasarımlar uzay, motor blokları KTM. Fiyat da Duke390'dan biraz daha uygun olursa epey bir satış çizgisi yakalayacağını düşünüyorum. Vergi dilimi saçmalığı yüzünden 200 ns kadar satmasa da epey bir görürüz ortalıkta. ABS ise artık bence her motorda standart olmalı.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
2016 yı dört gözle bekliyorummm.
400cs i merak ettim yakiti hizi falan iyidir iyi
Umarım fiyatlandırma Hondanın cb 500 sınıfınınkine benzemez, tam bir fiyaskoydu...
Bu arada fiyat şunu belirleyecek bajaj 400ss-cs>Ktm 390 duke>yamaha mt07
( Bajajdan umduğunu bulamayanların yöneleceği tablo.)
akıllılık edip ön takımı direksyona varana kadar duke ninkini takmışlar yani bunlar kolay kolay ön boğaz rulmanları bozmicak blok zaten duke nin 400 nc nin arka fren tertibatı ve kuyruk çamurlık ve sinyalerde duke ile aynı dolayısıyla duke 390 na yakın oluvak fiyatı 400ss ise heralde duke 390 la aynı olur ama motor bloku aynı ama 2014 duke ile anı 2015 te 390 duke ye kaydırmalı debryaj sistemi yapıldı ama onu pulsara takmazlar heralde.
1 aydir pulsar 200 kullaniyorum su an icin bajajdan memnunum. ve su son zamandaki dolar firlamasiyla birlikte yamaha honda gibi Firmalar hemen fiyatlari ucururken bajaj kurnazlik yapip tum modellerinde bayram indirimi yapti pulsar 8960 dan 8290 a dustu.
ben bajajdan umitliyim gercekten Fiyat konusunda 400 cs modeli 13000 civarinda olsa 200u satip hemen alirdim. ama 250cc ustundeki motorlara uygulanan otv yi unutmamakta lazim. hersey fuarda belli olacak bekleyip gorucez
Bunlar gelmeyecekmiş uzun süre
Hortlatayım belki bir yetkili sesimizi duyar.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Hortla... Ekrem Ata bey açıklama yaptımı konuyla ilgili
Yorum bekliyoruz
Bugün bajaj bayisine gittim, bu sene sonuna doğru gelebileceğini gelirse de 14-15 civarları bir fiyatla gelebileceğini söyledi. Eğer öyle olursa beklesek mi ki.
14-15 falan bi fiyatla gelirse yok satar
Örjinal tur camı niye yok.en azından opsiyonel olmalı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)