Bajaj'dan 2 yeni model 400SS ve 400CS (Foto Galeri + Video)
Reklamlar
-
Naked olana 13 bin, diğerine de 14 bin ile başlayan fiyat iyi gider. Bunların 1000 TL aşağısına belki %50 daha fazla satacaktır. 15 bin TL üzeri dedin mi Duke 390 kadar satarsın. Bu kadar net...
Onu bırakın da yukarıda bir site linki verilmiş. Hindistan'da çıkacak modelleri sıralamışlar. Orada Hyosung RT250D'nin çıkacağını öğrendim. İnşallah bizde de satarlar.
Reklamlar
-
Mt 07 nin 300-400 cc lik versiyonu olsa da alsam diyordum. Ekrem ata bey, 400cs yi getirdiginiz gun 1 adet bana sattiniz bilginize.. tabiki mt 07 ye yonlendirmeyen bir fiyata olursa.
-
11.500 Liraya " 2008 Kawasaki Er6 F ABS " aldık arkadaşıma, 8000kmde, resmen sıfır.
5 yıllık Kawasaki, 0km bir Bajajdan her zaman üstündür gözümde (5 yıllık Mercedes,BMW... 0km Tata' dan, Lada' dan... üstündür)
Ki birde arada iki katına yakın motor gücü, cc farkı var... ...
Yani Bu Bajaj ların 11.500 TL' den çok çok daha aşağıda bir fiyatı olması lazım ki bellllki satar.
-
@ferdinanadd
2014 Kawasaki Er6 F 'ün bajaj tarafından yapıldığını biliyor musun? :D Hatta Japonya da Kawasaki altında satıldığını ?
-
kanuni bu motorları 45.000 TL den satar artık
-
hayallerde yaşıyorsunuz adam 200ss için 10000 fiyat vermiş, 400ü için 14 15 bekleyen var. çıplak olanı 15'den satarlarsa iyi
-
03 Aralık 2014, 21:35
Bajaj 200ns ler piyasaya ilk girdiğinde ismi ekrem beydi sanırım o vardı yardımcı oluyordu baya o nerde şimdi acaba?
-
Ben ki ss sevmem, bu ss'i alıp stopu değiştirip binesim geldi. Beni bile cezbetti alet
-
CS modeline dikkat ettim arkada çift disk fren var önde tek. Neden böyle yapmış olabilirler ?
-
bir siteden şu siteye ulaştım http://www.bikewale.com/bajaj-bikes/pulsar-ss400/
beklenen fiyat 180000 rupiymiş buda çeviride 6664 tl ediyor
şimdi bu fiyatın üzerine %kaç ney konuluyor hangi sıra ile kaç kere vergi alınıyor :D
neyse acaba bunun fiyatı kaç olacak bekleyip göreceğim
-
Adamlar güzel yapmışta şu kırmızı motorun göstergesini hiç sevmedim hatta göstergesi öyle olan motarlarıda sevmiyorum
orya bir yere yuvarlak devir saati koymak çok mu zor
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Freye adlı üyeden alıntı
Adamlar güzel yapmışta şu kırmızı motorun göstergesini hiç sevmedim hatta göstergesi öyle olan motarlarıda sevmiyorum
orya bir yere yuvarlak devir saati koymak çok mu zor
yuvarlak sanki böyle eskide kalmış gibi geliyor bana da. hani özenilmemiş böyle led ekran veya civalı ekranlar daha parlak daha hoş duruyor. benim de hoşuma gitmeyen yer depo üstünde takometre var. bakması çok zor. işlevsiz kullanışsız. o yüzden beğenmedim.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
ss400 muazzam olmuş. erken gelirse tutar
-
CS 400 naked'e bayıldım, inmidir nedir değildir afaki, kabak gibi ortada olan ise fiyatı psikolojik sınırı 9000-10.000 olmalı'ki satış adedi başarısı yakalısın (bu'da muallak yaa neyse.)
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
CS 400 naked'e bayıldım, inmidir nedir değildir afaki, kabak gibi ortada olan ise fiyatı psikolojik sınırı 9000-10.000 olmalı'ki satış adedi başarısı yakalısın (bu'da muallak yaa neyse.)
abi pulsar 200 ss 10 bin liraya satılırken 400 naked en az 15 olur bence.
-
Grenaj giydirilmiş pulsar 10 kağıt vayy.. , haklısın , forumlarda atılan postlarla , şukadar olur bu olur çıtayı nirvanaya taşırlar, sonra bu motor neden satmıyor , diye terlemeye başlar " beyaz yakalılar "
Yoruldum , bıktım usandım amma , söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil
-
nerede bu Bajaj lar yaw. 200SS in Antalya da tanıtımı yapılalı aylar oluyor. Ortada ne motor var ne başka bişi
-
200 rs gelmiş 10 bine
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:54 ----------
Dolar arttı bu durumda 15 'in ustunde gelir. mt07 varkende 400 luk bajaj alınmaz açıkcası
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------
normal 200 bile 8.5 olmuş bu durumda honda 250 r ı bile 13.5 yaptı fiyatını. Bizim ulke çok karıştı ya malesef. Pulsar ns nin bugun bu dolar zamlarıyla satılması gereken fiyat maks. 7, 250 r honda ise 12 dir. Distrubitorler arası bir anlaşma var sanırım
-
-
19 Nisan 2015, 18:58
Hindistan gümbür gümbür her sektörde geliyor. Gelişmiş ülke seviyesine yaklaşıyorlar. Bizde ise, az iş - çok laf - çok böbürlenme ... Anca tüketici olarak ne alacağımıza karar vermeye çalışırız adamlar ise öyle ya da böyle ÜRETİYORLAR.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler