makinalar on numara da bizim burada 250cc üstü ötv vergisi başlıyor yine bize gelmez bu 17-19 olur belki
makinalar on numara da bizim burada 250cc üstü ötv vergisi başlıyor yine bize gelmez bu 17-19 olur belki
20 binden aşağı gelirse almam, o kadar,
ss 400 e bittim ön farlar bmw nin motorlara benzemiş
ama fiyatlar kol gibi olucaktır ona eminim...
ss 400 alınır aga :D tabi ülkemize 20.000 liradan giriş yapmazda 10 - 12 binliradan giriş yaprsa
vaay diavel esintileri var
Naked modelinin göstergeleri mükemmel olmuş ya depo üzerinde hız ve vites gidonda devir falan
neden kuralkan? neden?
bunun yaninda resimden statik analiz,viscocity, mukavement vb teknik hesaplama yapabilen cinyus arkadaslarla ayni ortamda bulunmak anlatilamaz.
bunu yapan hindistanlı kör oldu BAJAJ PULSAR 200 NS NİN 7000 OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK EĞER BUDA 400 LÜK 14000 TL OLUR DÜZ MANTIK
18000 tl ye ktm duke 390 ın 2. elini almaktansa 14000 tl ye bajaj pulsar 400 cs sıfır alırım
Adamlara helal olsunda, şu bajajın modelleri gözümü yoruyor.
Başarmışlar, çok beğendim, ss400 alınır. Umarım fuara getirirler. Bende ss400 e 13.000TL (fazlası olursa 2.el japon a gidilir mantıken)
Tebrikler Bajaj
12 bin TL olsun balıklama atlarım, 15 bin'e kadar yolu var.
Bildiğin transformers olmuş bunlar bea.
Açıkçası sarı olana aşık oldum.
Kırmızı olanı da ayrı bir seksilik katmış kendine.
Eğer arkadaşların dediği gibi bu cihazlar 12-13'ten satılırsa piyasadaki bütün 250'likler 3-5 arasına satılır.
Kimse kalkıpta 8-9 vermez 250'lik olana.
Umarım biran önce gelir alamasamda (şuan için) ilerde kesinlikle alacağım motor olur hemde ilk sırada.
SS fakat o gidonla nasıl SS oluyor anlamış degilim.
Görüntüde ninjadanda cbr'danda daha dik bir gidon oturuş posizyonu gibi.
Bana er6f'in oturuşunu anımsattı buda SS degil sport touring tarzında birşey.
Selesi garip geldi dümdüz. fakat yinede fotolardan eleştirmek dogru degil keşke yakından inceleme fırsatı bulabilsek.
Bajaj 200NS, Suzuki Gixxer ve Tv'si 250 derken bunlar çıktı. Hint rüzgarı sert esiyorda buralara ne gelecek merak ediyorum
12-13 e bisikletmi alıyorsunuz ? O fiyatlara 400-500cc makineleri bekleyen arkadaşlara çok gülüyorum doğrusu.Bu makinalar gelmez ülkeye bir kere büyük markalar buna izin vermez :(
Gelmez gelsede çok para isterler satılmaz, sonrada getirmemeye başlarlar
Fiyatı 250cc Honda fiyatlarında tutmayı bişekilde başarıp bizim fuara getirselerdi sırf Türkiyeye motosiklet yetiştiremezlerdi
400 çıplak nefis
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)