Bu motorsiklet Türkiye'ye gelsin direk alırım hiç düşünmeden.
Bu motorsiklet Türkiye'ye gelsin direk alırım hiç düşünmeden.
başarılı en azından cbf ve ybr gibi japon etiketli çin değil safkan suzuki
suzıkı bajajın baska modelı sandım egzoza bak dedım daha sonra dan gordum suzukı logosunu şok olmus durumdayım tamamen cbf taktıği yerler mantıgı hoop 6500 den asaa degıldır bıde
www.erkakurye.com
5500 e versin hemen alayım..
Hava soğutmalı 150 cc motor..5 liradan fazla gitmez..
150 cc ye göre iddaalı bir model
7.000 tlye getirse sanki alacaksınız şimdi getirse alırım diyenleri o zaman görecez 2 el 250 cc alırım diyenler ne hikmetse ne 2 el 250 cc alıyor nede getirse bu modeli alırım denilen modelleri alıyorlar
bu ülkede cbf 5 binden satılıyorsa bu 7 binden satılırsa şaşırmam
Ha olaki çok büyük mucize oldu bütün gezegenler aynı sıraya dizildi ve fiyatı 4.500 tl olarak belirlendi.
Bizim halk gider suzuki bayilerini yıkarlar! arkadaş.
Ya tutarsa (Umut fakirin ekmeğidir demişler hadi bakalım)
Bunun fiyati ulkemizde 7500 ile 8500 lira arasi olur gelirse. suzuki Turkiye bunun fazla satilmasini istemez. Cunku bu tip motorlar cok kar birakmiyor. Bu tip motor icin servis ve yedek parca altyapisi yoktur Turk distributorun.
Ayrica blok sanki beyazmista, sahibi ozenip nalbirdan sprey boya alip boyamis gibi duruyor.
şu an konu içerisinde 160 küsür kişi varmış suzuki bu reytingleri toplamış. o değilde TR ye bi cross getirsin gözüm kapalı alırım.
Misafirlerin çoğu üye aslında neden nickinizle girmiyorsunuz :d
Suzukı yaparsa böyle yapar...ister Çin işi olsun ister Hint işi...
Şu an bu konu içerisinde 173 kullanıcı var. (6 üye ve 167 misafir)
rebel_punto,
emremm,
Ufuk Baltacı,
Kaanmertceli,
rumelian,
zakirhasan
Kaçak dövüşmeyin kardeşim. Üye olun yorum yapın.
Bu arada getirmesinler bu motoru. Tutar 6 - 7 bin den satmaya kalkarlar sonra
Güzel motor, geliş fiyatı 5.000 TL 'den aşağıya olmaz. 150cc için iyi rekabet oluşturur.
bilirsiniz Suzukı Türkiye biraz ahmaktır..Inazumadan sonra motor satıcısı olduklarını farkettiler..belki gelir belli olmaz...
Tipi güzel ama fiyatı 6.000Tl yi aşarsa bu aşk başlamadan biter. Geleceğide muamma, doğmamış çocuğa don biçmemek lazım. Fuardan sonra görücez Hint rüzgarını
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)