araba lastiği var lan bunda
araba lastiği var lan bunda
YALNIZCA ADALET...
anlamsiz ubidik tasarimlari biraksa bmw güzel endurolar touringler yapmaya odaklansa. geçen de üzeri kapali scooter yapmislardi, para bol gelip iş güç olmayınca napsin işte gençler.
Abi Gayet Düzgün Bir Makina şirinlikten çikmiş Artik O Nasil Birşey Belli Değil
iyi birşeye benziyorda fiyatı ne kadarrrr bilen varmı?
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
Güzel bir tasarım ama motosiklet sınıfına girer mi?
Hatta bence düpedüz atv.
Mithrellios;
O kapalı scooter dediğin modelden Almanya da trafikte 6 defa denk gelmiştim çok da ekonomikmiş ama ne yalan söyleyim ben asla öyle bir araca binmezdim.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Bence hiç fena olmamış. Tam olarak motosiklet denemez gerçi ama motosiklet sürüş zevkinide yaşatabilen değişik bir tür ulaşım aracı olmuş.. Değişiklik ve yeniliklerden zarar gelmez. Birileri araştırıp-geliştirip keyif alabileceğimiz yeni birşeyler buluyor işte ne güzel
adamlar 170 km hız yapacak bir alet üretmişlerse eğer onun yol tutusunu kıvraklıgını ve performansını zaten ayarlamıslardır... Bence güzel ve hoş bir alet olmus ama 2 teker olması tercihimdir
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
sepetliler cidden hoşmuş yahu.. 4 kişilik motosiklet te gördüm ya artık
ne ozellıgı kaldı motosıkletın bunla napcan trafıkte araba gıbı beklersın kös kös
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
bu ledo'nun dedigi gibi atv/quad olmus bence. motosiklet dedigin kac tekerli olursa olsun virajlari biraz yatarak alir
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)