Kafa tasarımı tam uzaylı işi olmuş.
Ben naked motor sevmem normalde ama.
Bu da hasta etmeyecek gibi değil baksana şunun seksiliğine.
Yeme de yanında yat :D
Kafa tasarımı tam uzaylı işi olmuş.
Ben naked motor sevmem normalde ama.
Bu da hasta etmeyecek gibi değil baksana şunun seksiliğine.
Yeme de yanında yat :D
insan bunun üstünde bi acaip triplere girer yahu.
Kendini bi pok zannetmeye baslar.
Kavga edenlerin arasina dalar falan.
Öyle acaip bisey olmus.
Kawasaki bunun üstüne en az 10bin euro yazar.
Eh o fiyati da hak ediyor gibi görünüyor.
Galiba motoru yaz gelmeden degistirecez.
bunu yaparken daha üstünü de çıkarırız bunu bu kadar güzel yapmayalım diye düşünmemişler.bi sonraki kasayı merak etmeye başladım şimdiden..
bunu tasarlayan adamın hayal dünyası var ya, işte orası tam yaşanacak yer..
Aha herkes yazmış, bende fikrimi dizdireyim
* Asil bir 1000' lik duruşu yok, zengin çocuk oyuncağı gibi bişey,
* Bi ton para veriosun "1" kişi anca sığıyor hissi,
* Sele ilkokul sırası, masif, yanlardan kuru plastik gözüküyor,
* Farlar güzel, aydınlatır herhalde ama kafa plastiği tasarımı dandik, fazla organik, mekanik alet la bu, neaptın Kawa,
* Altında Rus ilkyardım çantası unutmuşlar
* Jantlar düz, sıradan, parlak siyah iyice ucuzlatmış işi, birde şerit efektleri falan, ohooo oo
* Egzoz, sağlı sollu buket, malzemesi de başka hiçbir yerinde yok, illa ki değiştireceksin, mecbuuur,
* Ön amortisör sarı kalmış, oh ohh her telden, onu daha çözemedim zaten
* Alt sakalı hangi motosikletten söküp uyarlamış olabilirler, tam olmamış, erir o, zaten uçtan uçtan sarkmaya başlamış,
* Gösterge ön grenaj, at-kelebek, cücük gibi kalmış o 0,6mm plastik kabuk,
* Göstergeye zaten girmiyorum, 90' larda vardı böyle çevresinde ışıklar dönen Kasyo saatler,
Güzel güzel
İlk gördüğümde o alünyon tırtıklı döndürgeçten ne debriyaj ayarı yaparım ben diye cezbetti, etkilendim
Şaka bi yana, krom kaplama plastik Z1000 yazısını, frenlerini, motor bloğunu, metalik yeşil ve füme boya tonlarını beğendim
Ne varsa eskilerde var dedirtmeyecek prestijli asil bi motosiklet yapsalarda bizde hayal kursak, hepinizi kıskanıyorum
Süper şahane makina helal ...olsun
Buna rağmen BMW alırlar ..salak lar
hayalimde ki monster bi anda z1000 oldu :D
konu açarken harika resimleri eklemişsiniz birde video var.... o videodaki lavuk kullanamıyor ki motoru ... ha bire ara gaz, ara gaz. vın da vın, öyle Z1000 ne bende binerim video olmamış . bir görseydik nasıl gidiyor nasıl duruyor.....
Bu motorsa bizim bindiklerimiz ne lan
ben pinmem buna abi , her an seni ısırırım havası var , çık olmamış :p
bu siteye o kadar sene üyeyim neredeyse hiç bir faydası olmadı ancak üyeliğim hala devam ediyorsa yeni çıkan motosikletlerden haberdar olmak içindir. bu sanat eseri gibi
Abi Naked diye getirip orası burası plastik kaplama şeyler kakalıyorlar, sorun orda başlıyor
Nakedin olayı, bak racingi yoğurt kutusu kapladım, sen birde içindeki makinayı, ciğerini gör, hisset... diye çırıl çıplak soymak değilmidir
Bak elin oğlu yapınca birşey diyormuyuz, bu makina lokomotif çekmezmi sen karar ver demiş, sanat eseri gibi sunmuş
Şurasıda plastik pet bardak gibi duruyor diyebileceğimiz ennnnn ufak bir detay varmı alla aşkına, çırıl çıplak saf makina, karışımsızz
Tamam amortisörleri sarı unutmuşlar, artçı seleside biraz dar falan ama yine gırtlaktan geçer, yapacak bişey yok, boyatırız
En azından motosiklete benziyor
Naked diye geçmiyor dikkatini çekerim, supernaked kendisi . Yanlış motorlarla karşılaştırıp hataya düşmeyelim .
Bir de tarz çok farklı, classic bir naked motor farklı bir kitleye hitap ediyor, bu farklı. Önden o canavar bakışı beni benden aldı mesela .
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)