Opel RAK - 100 kilometrede 1 avro yakıyor
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
100 km de 1 avro yu hangi ülkede yakıyor??
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
Cok güzelmiş üstükapalı motorlarda yapsalarda yaz kıs binsek yazın üstünü çıkarıp kışın takılsa ne güzel olurdu
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
4 lastik 2000 tl..hiç akıllıca değil
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
-
Iha zirvalamis olmali , bizim ulkemizde 16 yasinda biri ehliyet alamaz bunun bulincinde haber yapilmali 100 km de 1 avro harcama yapiyormus ama kime gore? boyle onemli bir blusmada boyle haberler cikacaksa hic cikmayi versin bize bizim ulkemize , insanimiza yarasir seyler lazim. Motosikletten daha guvenli denmis , bu tartisilir bunu dahi bilmiyorlar enterasanbir haber olmus. Yazmiyayim dedim ama kizdim
Yinede cizgileri ile guzel ama bir mitosiklet kesinlikle olamaz.
-
Hala benzini para hesabı ile hesaplıyorlar 100/ x lt demek çok mu zor yahu ?
-
elektrikli aracın 100kmde kaç lt benzin yaktığını yazmamalarını eleştiren arkadaşım.tekerin düz bassın emi...
-
insaf...araç bi kere elektrikli...1 avro dediğine göre avrupa ya göre tabiki türkiyede ne yakacak çok çok olsun 3 avro....adamlar motosiklet diye satmıyor otomobil diyorlar zaten...ağırlığı mümkün olduğunca düşürmek için değişik bi tarz yapmışlar...bence süper olmuş...yapanın ellerine sağlık....
-
fikir güzel, şekil güzel ama yemezler, çok yol sesi alır bu, motor gibi aradan dereden kaçamazsın, arabadan daha çok sıkıştırırlar garanti, ayça şap motosiklet kullanmaktan daha güvenli demiş kendin bin o zaman ayçacım güvenli güvenli geçsinler üstünden
-
Serrefsizim aklima gelmisti saka bir yana autoshowda da gordum araci, oldukca etkiileyici ayni zamanda yanlis hatirlamiyorsam yaninda da elektrikli bir bisiklet vardi.
-
1 euro= 2.3 lira. yani 125 cc. kadar yakıyor. gerek var mı? yok.
bu arada bu daha güvenli denmiş, katılmıyorum. 100 km ile duvara vursalar 2ye bölünür bu. ama bir motosikletle vursanız koruma ekipmanlarınız sizi hayatta tutmayı başarabilir.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
bu arada bu daha güvenli denmiş, katılmıyorum. 100 km ile duvara vursalar 2ye bölünür bu. ama bir motosikletle vursanız koruma ekipmanlarınız sizi hayatta tutmayı başarabilir.
Ufaklıgına gore degerlendırıyorsan smart forfor var ufacık tefecık karbon saseye sahıp kaza esnasında yasam bolgesını saglam tutarak guvenlık saglamıslar
Arac hakkında detaylı bılgı yok bılmeden konusmamak gerek
-
125 cc 2 lira mı yakıyor 100 km'de yoksa 2.3 lt(iyimser olarak)= 2.3*4.6=10.58 tl mi
-
-
100 km de 2.3 lira...
Yani km de 2.3 kuruş....
Nerdeyse 3 kuruşa 5 köfte yedirecekler adamlar .....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
100km ile duvara vurduğunda hiç bir koruma ekipmanı seni korumaz "Duvara" diyorum bak sora saptırılmasın.
-
lan bu ipneler hep nekadar az yaktığından bahsediyorda hiç batarya kirasından bahsetmiyorlar
her ay 80 avro sadece batarya kirası veryosun bataryalar bozulunca da sana yeni batarya satıyolar yani her şekilde benzinle aynı fiyata geliyo
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
Ufaklıgına gore degerlendırıyorsan smart forfor var ufacık tefecık karbon saseye sahıp kaza esnasında yasam bolgesını saglam tutarak guvenlık saglamıslar
Arac hakkında detaylı bılgı yok bılmeden konusmamak gerek
http://www.dailymotion.com/video/x2h...rash-test_auto
four-two mu four-four mu bilmiyorum. ancak bunun çarptığı yere motosiklet ile çarptığınızda yaşama şansınız çok daha yüksek. sürüklenerek durursunuz...
zaten bu videodan etkilenerek yazmıştım. bilmeden konuşmamak gerek
@terapist, evet yazdıklarında haklısın 90 derece ile vurunca zaten o şiddetle insanın hiç bir yeri kırılmasa, iç kanama geçirmese bile bilinemeyen bir nedenden dolayı ölüyor insan. "beyin sarsıntısı" deniliyor bildiğim kadarıyla. elbette doktor üyelerimiz var, onlar daha iyi açıklarlar.
otopsici adlı üyeden alıntı
lan bu ipneler hep nekadar az yaktığından bahsediyorda hiç batarya kirasından bahsetmiyorlar
her ay 80 avro sadece batarya kirası veryosun bataryalar bozulunca da sana yeni batarya satıyolar yani her şekilde benzinle aynı fiyata geliyo
kira mı? madem kira neden bozulunca yenisini biz alıyoruz?? bataryanın şarj ömrü bitince bataryaları hurdacıya satıp üstüne eklenip yeni bataryalar alınır diye düşünüyordum şaka yapmıyorum.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler