bu kategoride bisan wrc 100(toprak modeli) var kullanan arkadaşlar varsa biraz bilgi verirmisiniz?yardımcı olursanız sevinirim.
Mondial mg 100 prince .. Yeni cikan bir model, binip test ettim, cok kolay on kalkiyo, tork ve gucu beni sasirtti.. 100luk cinliler icinden bu motoru tavsiye ederim..
Arkadaşlar bu 100'lük cup'ların arka dişlisini mi ne çıkartıp yerine daha küçük dişli takılıyolarmış ? Hız olarak artış oluyormuş,motorun orjinal dişlisi varken bağırarak giden motor,küçük dişli ile daha düşük devirde aynı hızı yakalıyabiliyormuş,buda demek hem performans,hem daha az yakıt sarfiyatı.Bilgi sahibi olan varmı ?
rugget arkadaşım o soruyu yüzlerce kişi sormuştur formda. Bak şöyle yapıyosun. Ön dişlini orjinalinden bir diş büyüğünü takıyosun, rampada biraz çekişten düşsede düzde ve rampa aşa hızın 5-10 km artıyo. Dümdüz yolda son vites ile uzun yol gidersen yakıtıda düşer. Birader 195 km gitmişti bi depoyla. 100 lük cup la. 3.5 litre falan alıyodu deposu. Hesabını sen yap.
fazla gelir. Ya önü bi numara büyüt, yada arkayı 2 numara küçült. Sakın 2 sini birden yapma motora ağır gelir. Karar senin.
benim çelik var sk 100-3 klasik modelinden almıştım benzin göstergesi yok ama sport modelinde var onun da vites göstergesi elektronik çabuk bozuluyor.
mondial 100 mg sport mu 100 superboymu ? teknik özellikleri aynı.
bence mg100sportla degıl prınce'le karsılastır. sportun tıpı berbat. ben prince'le superboy'u karsılastırdım hıcbı farkı yok sadece on fren prince'de Disk superboyda kampana bu yuzden kampana skıntı yaratabılır superboyda. ve cok yenı bı motor hanı oyle denenıp yorumlara aktarılmıs bı motor degıl. olumsuz tarafıyla karsılasabılırsın. ama Prince iyi duruyo. Tabi motorun koltuk bıtımındekı sacma dızaynı goz ardı edersen. o dızayn daha modern bı sekılde yapılsaydı yok satardı Prince.
çelik sk 100-3 clasic almayı düşünüyorum bilgi verebilirmisiniz
Arkadaşlar ben 15 yaşındayım 150 cc kuba xcg aldık hiç debriyajlı sürmemiştim ve arkadaşlarım çok seri motor olduğunu söyledi 1. vitestemi kalkmam gerekir 2. vitesmi
Mondial Prince 100 güzel motor hakkında bir şikayet de duymadım.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
ben 150 cc ye cevirdim titreşim biraz arttı ama cok rahatsız edici degil.torku cok iyi ve su anlık haliyle 1lt de 30 km felan gidiyor daha motor acılmadı sanırım :-))
camgözde http://www.camgoz.com.tr/asp/product/5003/MODIFIYE-150CC-SILINDIR-KIT-62 bu silindir kit işini görüyor..http://www.camgoz.com.tr/asp/product/5010/MODIFIYE-150-CC-KOMPLE-UST-KAPAK üst kapağıda aldım ama kendi üst kapak uyumluymuş dendi bana 2 si aynı marka uygun olsun diye aldım.katalizörü direk iptal etmiş olursun alırsan. su an 1250 km yi geçti bir problemim yok.yanlız ön dişliyi 16 taktır.üstündeki 14.böylece titreşim daha da azalır vites aralıkları uzar motor rahatlıyor..başka birseye gerek yok degişim için...
Yardımcı olur musunuz cevap verin lütfen
Abi ama ben daha acemiyim, motorda seri dediler 150 cc acemiliğim yüzünden 2 de kalksam olur mu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)