Kanuni puma 150 hakkında bilgi paylaşımı
Reklamlar
-
Boğaçhan adlı üyeden alıntı
Değerli kardeşlerim Altda verdiğim Link'e bir girin, sayfanın en altlarına doğru şöyle bir yazı var.
http://www.tatsuyoshi.net/toyota/mc/...02/ybr125.html
Şimdi bu ne demek? bakın Google Dil araçları'yla çeviri ne diyor!
Tüm bunların anlamı; Ezbere fanatikliği yapılan bazı ünlü ve yünlü firmaların, hatta ve kısaca, tüm çekik gözlülerin, muazzam bir işbirliği içinde oldukları, muadillerinin piyasada başka bir adla ve daha uygun fiyatla satılmalarına rağmen; marka adı altında ceplerimizi boşalttıkları anlamı çıkıyor.
Şahsi fikrim şudur ki; Yerli firmalarımız, zamanında yaptıkları hataları görüp, gereken tedbirleri aldılar.
VESTEL ve REGAL gibi mi? 2004te ev eşyalarını alırken Regal alayımmı diye gittim Vestel servisine sordum. Cevap vermek yerine arkası açılmış iki tane TV gösterdi: içindeki bütün donanım birebir aynı, uzaktan kumanda cihazı aynı, servisi aynı, garanti aynı. Bacanağım 70 ekran Vestel'i 640 TL'ye aldı, bir hafta sonra ben 70 Ekran Regal'i 475 TL ye aldım. Ve bütün beyazeşya ve dayanıklı tüketim mallarını. Hiçbir sorun yaşamadım...
Reklamlar
-
Eeee Bitti Mi Paylaşımlar
[B][COLOR="Red"][U]ANADOLU SİGORTA HER TÜRLÜ SİGORTA İŞLEMLERİ
05548311017[/U][/COLOR][/B]
-
-
mondıal 150 puma kullanıcısıyım
arkadaşlar yanlış anlamayın motor süper ancak ya benim motorda var yada bilemiyorum sübap ayarı yapıldı serviste ben bu konudan rahatsızım hala sesli çalışıyor acaba ben mi pipirikliyim diyeceğim ama yok gerisi çok mükemmel seri çok dengeli ama üsten eksantrikli diyemi acaba ama motor sesini hiç tutmadım çok gürültülü calışıyor ama hiç bu sesli hali ile bile güç kaybı yok bilemiyorum hadi hayırlısı muharrem 0535 3280208 herkese kazasız belasız sürüşler önemli olan 0 dan 100 değil 100 den 0 unutmayalım lütfen saygılar
-
abanamkara bence en kısa sürede başka bir puma ile sesi karşılaştır.Yan yana.
-
ben Alalı 1 Ayı Geçti Ses Konusunda Herhangi Bi abartı Görmedim Motorumda......
[B][COLOR="Red"][U]ANADOLU SİGORTA HER TÜRLÜ SİGORTA İŞLEMLERİ
05548311017[/U][/COLOR][/B]
-
puma 150
sen alalı 1 ay diyosun da ben kuryeyim aynı zamandada 7 sene önce 5 sene de motor tamir dükkanım vardı iyide bi ustam ben profösyönel bi usta olmayabilirim ama neyin ne olduğunu anlarım benim motor normal deil ve sesli çalışıyor başka servislere götüreceğim bakalım ne olacak saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------
alse 05 kazasız belasız inşallah
-
abanamkara adlı üyeden alıntı
sen alalı 1 ay diyosun da ben kuryeyim aynı zamandada 7 sene önce 5 sene de motor tamir dükkanım vardı iyide bi ustam ben profösyönel bi usta olmayabilirim ama neyin ne olduğunu anlarım benim motor normal deil ve sesli çalışıyor başka servislere götüreceğim bakalım ne olacak saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------
alse 05 kazasız belasız inşallah
konuyla ilgilimi bilmiyorum ama bn de kanuni pumayı arastırıyordum ve srvise gidip bilgi almak istedim gittm servise servise bitane puma gelmiş toplanmak için motoru calıstımslar fakat motor cok gürültülü calısıyormus bana söylenen bilgi bu yani bu genel bi sorun olabalir kanuni puma için ....
-
slmlr
arkadaslar ben puma alalı bi hafta oldu.motorun artısıda war eksiside.artıları motor cok atak cbf den daha seri daha sportif.göstergeler süper.motor rölantide cok sessiz ama gaz werildikçe o bahsedildiği kadar ses gürültüsü falan yok benim motorda.cok memnunum.eksileri ise stabilize yollarda rampalarda ön amortisörler geri wuruyo we bu beni rahatsız etti.yeni olduğun için tam sonuç değil ama tahminen km de 11 krş yakıyo.su anda motordan cok memnunum ama uzun wadede görecez artık dayanıklığını.ilerleyen zamanlarda tekrar yazacam sonucları.herkese kazasız belasız hatırlı yolculuklar
-
fethiyeli888 adlı üyeden alıntı
arkadaslar ben puma alalı bi hafta oldu.motorun artısıda war eksiside.artıları motor cok atak cbf den daha seri daha sportif.göstergeler süper.motor rölantide cok sessiz ama gaz werildikçe o bahsedildiği kadar ses gürültüsü falan yok benim motorda.cok memnunum.eksileri ise stabilize yollarda rampalarda ön amortisörler geri wuruyo we bu beni rahatsız etti.yeni olduğun için tam sonuç değil ama tahminen km de 11 krş yakıyo.su anda motordan cok memnunum ama uzun wadede görecez artık dayanıklığını.ilerleyen zamanlarda tekrar yazacam sonucları.herkese kazasız belasız hatırlı yolculuklar
hayırlı olsun kardeş yorumlarını bekliyoruz kullandıkca
-
Bugün bir kullanıcısı ile görüştüm.Abartmıyorsa :70-80 den sonra bas bas bağırıyor ama icraat yok diyor.Bu yorum beni üzdü yalan değil.İki ecnebi markaya bir rakip ecnebi malı daha geldi de ortalık biraz fiyat olarak akıllanır diye ummuştum.Bakalım kısmet.
-
catayfun adlı üyeden alıntı
şükür anlayan araştıran biri çıktı karşıma .....adamlar öğrenmeye karşı ...teşekkürler boğaçhan...youtubeye kanuni puma yazarsan çıkar videomu izle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=p5UHo1-piRY
tam bizim kafadanmışsın hocam, eline sağlık videodanda süper olmuş. ömrün yollarda geçmiş belli. dediğin gibi keşke yuvarlak far olsaydı
Now the world is gone. Im just one.
-
slmlar tekrar.su an motorum 450 km de.o bahsettiğim amortisör değil boyun vidası gevsekliğindenmiş.sorun yok yani.yazmak zorundayım cünkü bende cok arastırarak aldım almak isteyenlerede bilgi olsun.su anda gayet memnunum ama rodaj süresi olduğundan 8.000 deviri geçmedim yani en fazla 80 gibi yaptım.şıkıştırmıyom henüz.ama atak ve seriliği çok hoşuma gidiyor.ybr ye benzetilmiş motor tip olarak zaten motorda ybr yi yapan fabrikada üretiliyor galiba.herkese hayırlı yolculuklar iii sürüşler
-
03 Haziran 2011, 19:36
beyler almayı dusunuyorum gercekten cokmu bagırıyor ?
-
17 Haziran 2011, 10:10
cümleten hayırlı sürüşler ben geldim arkadaşlar...maddi sorunlardan dolayı motorumu sattım ama çok pişmanım...arkadaşlar motorun sesli çalışmasının sebebi yağ motor srvisin dediği gibi 10 40 değil...çünkü kendi sitesinde yapılan yorumlarda.yani yabancı ülkelerde 20 50 mineral yağ kullanılıyor...deneyin görün
motorun 80 de bağırdığı doğru.daha öncede yazmıştım ön dişliyi büyütün bütün sorunlar sona erecek
-
23 Temmuz 2011, 13:29
dikkat ettinizmi diğer çin mallarından farklı olarak motoru tutan demirler iki tane.eski jawalar gibi.
-
23 Temmuz 2011, 17:20
Arkadaşlar motorla ilgili sürüş izlenimlerinizi açıklayın lütfen.PUMA,150s ve 150 MC Arasında gidip geliyorum.
-
13 Ağustos 2011, 12:52
-
15 Ağustos 2011, 02:16
muratbag adlı üyeden alıntı
puma r6 kullanıcısıyım
gercekten cok memnunum uzun yoıllarda hiç yorulmuyorum toplam 2000 km deyım su an
motor 80 e cıkınca bagırma gibi bi sorunu yok
130 u gordum ben
95 oktan benzın ıle suruldugunde max 120 gorebılıyorsunuz ama 97 de 130 u gordu
pazartesi gunu sabah erken saatlerde 500 km lik bi yola cıkıcam / edirne - izmir kafam eserse yolu uzatıcam
su ana kadar yaptıgım en uzun yol 270 km ve tek mola ile yaptım yolculuğu ( artçı ile )
bu yolculukta hiç sorun yasamadım
yenı alıcak kullanıcılar motorun 800 km bakımında zınciri kontrol ettirsinler cok gevşek gerilmesi gerekebiliyor
tek soyleyebılıceğım sey
uzun yolda titremesiz vibrasyonsuz
yolda kayıyo diyelim^.^
---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:50 ----------
murat verdiğin bilgiler için çok teşekkürler kısıtlıda olsa insanların aklında bazı fikirlerin oluşmasını sağlıyor,daha çok paylaşım daha çok kullanıcı demek,diğer kullanan arkadaşlarda umarım verilerini bizlerle paylaşırlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------
piranha dört adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motorla ilgili sürüş izlenimlerinizi açıklayın lütfen.PUMA,150s ve 150 MC Arasında gidip geliyorum.
bende aynı durumdayım mondial 150 mc ye artçı olarak binme fırsatım oldu ama puma nın daha canlısını bile göremedik
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
16 Ağustos 2011, 20:28
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)