Siteyi ve videoları yeniledik.
Daha büyük ebatlı videolar ve ilk yaptığımız çekimi (GSX 650F: hakkında çok tartışma çıkan) de ekleyerek tekrar yükledik.
Bkz: Http://www.altinelbiseliadam.com
Slmlr
Brkn
Siteyi ve videoları yeniledik.
Daha büyük ebatlı videolar ve ilk yaptığımız çekimi (GSX 650F: hakkında çok tartışma çıkan) de ekleyerek tekrar yükledik.
Bkz: Http://www.altinelbiseliadam.com
Slmlr
Brkn
daha büyük ebatlı videolar güzel olmuş.
gsx650f testini izlememiştim ne tartışması çıkmış ki acaba merak ettim ?
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Çok güzel olmuş,başarılar.
şu "ye çocuğum" benzetmesi süper olmuş, tebrikler
evet videoların hepsi birbirinden güzel olmuş büyük olmasıda cabası gayet net çekimler..elbisenize sağlık
Tekerimiz iki ama gözümüzü dört açalım
bence şöyle olmalı: anasayfada küçük bi demeçle okuyucuyu sıkmadan altın elbiseli adam nedir kimdir diye bi bilgi yazısı olmalı onun yanındaysa tanıtımı yapılan en son modelin vidyosu ve siteye anlaşılır küçük bi menü ile birlikte tanıtım vidyolarının motor modellerine göre bir sayfada hepsinin isim marka halinde yazılı tıklanabilir linkler halinde olmalı o zaman bu site tutar ama böyle blog tarzı garip bişe olmuş tamam vidyolar büyükte bilmeyen biri girince siteye ne oluyo bitiyo anlamaz ve kimsede o kalitede vidyonun dolmasını beklemez siteden çıkar vidyolar normal olmalı isteyen yüksek kalitede tam ekran izleyede bilmeli ve videolar başka sitelerden yükleme değilde www.altinelbiseliadam.com un kendi uploadları olmalı farklı site aracılığıyla yayınlanmamalı
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Site uçmuş.
evet site kaybolmuş..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
site pert olmuş
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
benzetmeler mükemmel,anlatım şahane insanın izledikçe izleyesi geliyor
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)