Barkın bey,motorumuz ne marka olursa olsun,rüzgar aynı rüzgardır...
Test için söylenecekler ise;bence...
Sizin söylediklerinize göre,
motorun bazı özellikleri var,ülkemizde az bulunan bu özellik,250cc'de bu kalitede motor olması
....
Sürüş karekteri.
Yüksek devri kaldırması.
Ön disc,arka disc.
Japonyadan gelmesi.
V-motor olması
Ducati'nin çakması olması.
...
Ardından yapılan röportajda ise,soru sorduğunuz kişi,burdan görüldüğü kadarıyla daha önceki motoru dylan 150cc scooter kullanıcısı...Şimdi bu kişinin söyledikleri bence hiç etkileyici değil,
Çünki scooterden vitesli motora ilk geçiş yapan biri sıradan bir vitesli motor sürse bile kalitesini kesinlikle farkedemez.
Bence kalite,karşılaştırma yapıldıkça kullandıkça ortaya çıkar.Yoksa ordan biri çıkar bir motor yapar ''en kaliteli motor bu''der olur biter,peki biz buna sormıcakmıyız,nerden biliyorsun diğer motorları kullandınmı hiç?...Öyle değilmi şimdi???
Kendimden örnek verim,14 yaşımdan beri iki tekerlek kullanırım,çokca motora binme şansım oldu''tabi hiç biri benim değildi''.Bütçeme göre sırasıyla 150cc scooter 650cc chopper 150cc commuter.Şimdi son motorum olan cbf150cc bindiğimde,evet motor gerçekten güzeldi ama nekadar güzel olduğunu anlamak için sağımdaki solumdaki arkadaşların vitesli motorlarını kullanarak anladım,tabiki onlarda 150cc.
Baktımki beni motorum vites olsun,debriyaj olsun,firen olsun,sispansiyon vs.vs. çok fark var.
Ben motorumun kalitesini böyle anladım,yoksa bilende bilmeyende çok güzel motor diyor,ben bir kullanıcısı olarak bu laflar beni tatmin etmedi.kendi testimi kendim yaptım.
Yani bu arkadaşın röportajıda çok sade ve yetersiz kamış..
Video için emek harcamışsınız,tabiki emeğinize saygım var,kimse yanlış anlamasın,3 tane motorcu bir araya geldiğinde ,bindiği motorları için tıpkı sizin gibi ''pozitif''konuşurlar...
Bence kalite ayrıntılarda saklıdır...
Saygılarımla.