LS2 Kask alacaklar, merak edenler buyursun...
-
Reklamlar
-
çok hoş görünüyor kask kaç papel?
-
Birde kaskı takıp fotoğraf koyabilir misin? Kaskı birinde gördüm çok büyükmüş gibi geldi bana.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------
Nasıl Duruyor görmek istiyorum. Saygılar.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
-
-
bende aynısının beyazından var. vizör üst orta kısımdan boşluk yapıyordu. 75 krş.a 1 metre pencere bandı aldım, 10 cm. tek kat kestim, onuda enleme ve boylama ikiye bölüp yapıştırdım.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Bilmiyorum bende bi sorun yok ihtiyacım yok pencere bandına...
-
Benimde ilk kaskım bu modeldendi arada bir kullanıyorum.
fiyatına göre gayet kullanışlı bir kask ancak biraz uzun olması yuksek hızlarda kafanızı cevirmenizi tavsiye etmiyorum
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
Alan arkadaşımıza hayırlı olsun diyorum. Allah asfalt yüzü göstermesin, Allah sana "iyiki kaskım vardı" diyeceğin kaza vermesin.. umarım ihtiyacın olmaz.. güle güle kullan..
ls2 ye hastayım.. biraz büyük duruyo ya (bende ls2 kullanıyorum) koca kafalı uzaylılar gibi duruyoruz yolda
LS2 kaskımın vizörünü temizlemek için 2 kez çıkartıp taktım şimdi çaprazlardan bombeli, rüzgar sesi alıyor, ayrıca çok yağmurdada oradan su geçtiğinden önünüzü görmekte zorluk yaşıyorsunuz. Ayrıca buğu yapıyor bunlar giderilebilir sorunlar ve bu fiyata alınabilecek bir kask gerçekten..
bu da benim kullandığım LS2 ShoGun..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
Tşk ederim güzel düşüncelerin için daha iyisi hepimizin olsun, Allah razı olsun Allah sizlerede kaza yüzü göstermesin çok üzücü olaylar yaşananlar malum...
Yağmurda motora binmeyi sevmiyorum ama bu dediklerini değerlendireceğim bakalım bende olacakmı bu tür sorunlar lakin kasklar yapı olarak biraz farklılar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 ----------
KyCd
"ls2 ye hastayım.. biraz büyük duruyo ya (bende ls2 kullanıyorum) koca kafalı uzaylılar gibi duruyoruz yolda "
Benimde ilk aklıma gelen o oldu sorma yaa...
-
ben geçen sene Ls2 cartoon siyah beyaz üzerinde kız resmi olanını nişanlıma aldım,çok güzel bi kask,ben daha önceden 300 tl ye lazer stroke modelini almıştım ama bu kaskda lazerden kötü değil,bence çok güzel bi kask,kardeşim güle güle kullan...
Her asker yeşil bereli olamaz
-
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44780
bendede bu var asıl uzaylı benim ::D:D
LS2 fiyat/performans oranı yüksek marka
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
bu kaskın aynısından beyazı var bende aldım öyle kılıfında duruyor çok hoşuma gitti takmaya kıyamıyorumeski kaskımla aynen devam artçı alıcaksam ki çok nadir LS2 yi ben takıyorum tabigayet iyi bir kask hissi veriyor
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
He he alemsin yaw ben hiç senin gibi düşünmemiştim eskitsemde scorpion exo-750 alsam diyorum daha şimdiden...
-
106GT! adlı üyeden alıntı
He he alemsin yaw ben hiç senin gibi düşünmemiştim eskitsemde scorpion exo-750 alsam diyorum daha şimdiden
...
eee sende para çok o zamanbiz parttime çalışıyoz ancak onu alabiliyoz paramız vardıda biz mi NolaN almadık
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
aynı kaskın siyah-beyazını aynı montun siyahını kullanıyorum gayet kullanışlılar
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
-
-
Teşekkür ederim kask "had bildirir"
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
harbi bende de varda biraz büyük kaska bide kafa xl olunca bu arada siyah vizörü olan arkadaşlara bi sorum var alşam sıkıntı oluyomu görüzşle ilgili
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
harbi bende de varda biraz büyük kaska bide kafa xl olunca
bu arada siyah vizörü olan arkadaşlara bi sorum var alşam sıkıntı oluyomu görüzşle ilgili
aynen yaa akşam siyah vizör görüşü engelliyormu,kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim...
Her asker yeşil bereli olamaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler