LS2 Kask alacaklar, merak edenler buyursun...
-
Bende de senin kaskın aynısından var alalı 2 ay olmadı vizör hasar gördü.
Kardeşim yere düşürdü falan yani.
Kask ilk günkü gibi ama vizörde baya çizik var.
Ben vizörü normal olarak aldım.
Güneş vizörü alsam ortalama kaç TL tutar acaba.
Yolda giderken güneş hep gözümü alıyor da.
Reklamlar
-
ya arkadaşlar bugun kask bakarken beon diye bir marka çarptı gözüme. çok hoşuma gitti kask. adama sordum kalite fln adam ls2 den farkı yok dedi? ama ben daha önce denk gelmedim hiç.birde mine var. nasıl markalar sizce?
[I][B]My Biker Lifestyle... :bestmt:[/B][/I]
-
hangi bakımdan farkı yokmuşş...????
sen istersen bi araştır ls2 nin avrupa kask testlerindeki sonuçlarını???
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
-
kalite olarak pek bi fark yokmuş. görünümüde çok hoş.ama daha önce duymadım diye pek ısınamadım kaska.dönüp dolaşıp ls2 alıcam galiba.
[I][B]My Biker Lifestyle... :bestmt:[/B][/I]
-
kardeş senin kaskın aynısının deseni farklı olanı var bende çok süper bi kask hayırlı olsun çok kullanışlı ..
-
KyCd adlı üyeden alıntı
Alan arkadaşımıza hayırlı olsun diyorum. Allah asfalt yüzü göstermesin, Allah sana "iyiki kaskım vardı" diyeceğin kaza vermesin.. umarım ihtiyacın olmaz.. güle güle kullan..
ls2 ye hastayım.. biraz büyük duruyo ya (bende ls2 kullanıyorum) koca kafalı uzaylılar gibi duruyoruz yolda
LS2 kaskımın vizörünü temizlemek için 2 kez çıkartıp taktım şimdi çaprazlardan bombeli, rüzgar sesi alıyor, ayrıca çok yağmurdada oradan su geçtiğinden önünüzü görmekte zorluk yaşıyorsunuz. Ayrıca buğu yapıyor bunlar giderilebilir sorunlar ve bu fiyata alınabilecek bir kask gerçekten..
bu da benim kullandığım LS2 ShoGun..
Aynı kaskı kullanıyoruz. GÜneş vizörüde olması sayesinde renkli cama gerek kalmıyor. Bence gayet sağlıklı bir kask. Tek sorun full face bir kaska göre çok gürültülü...
-
c3nk adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Merhaba;
Bende ls2'nin tomcat modeli var(açık kask). Yalnız vizörü burun hizama kadar geliyor ve sürüş sırasında ağız çevreme ve çeneme çok sayıda sinek,böcek vs. çarpıyor. Bu modele uzun vizör taktırmak mümkünmüdür?
aynı kask bende de var. tek çözüm balaklava.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
LS2 güzel kask...
hem racing te kullanıyorum hem scooter da..
şu zamana kadar bir problem çıkartmadı bana...
-
30 Haziran 2012, 21:57
120 tl demin aldim, hortlatalım.
-
30 Haziran 2012, 23:19
Ls2 yerine aynı fiyatta.İxs alın daha kaliteli.Ben İxs i taktıktan sonra Ls2 inin içinin pad kısımları da dahil biraz içi boş geldi.Tabi X-lite'ı taktıktan sonra hepsi kaska bakış açım değişti o farklı )
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
21 Aralık 2012, 00:17
-
arkadaşlar bende ls2 ff351 marka kask kullanıyorum bence uygun model seçildiğinde gayet rahat bir kask yüksek hızlarda vizor tam kapalıyken fiyuuuu cinsinden ses yapıyor anladınız siz soğuk havalardada buğu yapıyor, vizörü 1 kademe yükselttimiz zaman o sorunda ortadan kalkıyor görüş açısı olarak falan güzel memnunum kaskımdan
i
-
03 Aralık 2013, 15:05
hocam ben de bugün ls2 351 kask aldım siyah vizör de aldım fakat siyah vizörü takmak için yarım saat uğraştım. bir türlü oturmadı. şimdi taktım fakat tam oturmadı gibi geldi açarken sol taraftan açtığımda bazen 1 tık kayıyor soldan fazla açılıyor yani. ama ortadan kaldırıp açıtığımda sıkıntı yok. vizörün alt tarafı tam oturdu ama üst tarafı dışarıda kalıyor gibi. yani vizörün üst kızmı kaskın üstüne taşıyor gibi 1 cm kadar. o normal midir _?
-
03 Aralık 2013, 18:02
birolbey adlı üyeden alıntı
hocam ben de bugün ls2 351 kask aldım siyah vizör de aldım fakat siyah vizörü takmak için yarım saat uğraştım. bir türlü oturmadı. şimdi taktım fakat tam oturmadı gibi geldi açarken sol taraftan açtığımda bazen 1 tık kayıyor soldan fazla açılıyor yani. ama ortadan kaldırıp açıtığımda sıkıntı yok. vizörün alt tarafı tam oturdu ama üst tarafı dışarıda kalıyor gibi. yani vizörün üst kızmı kaskın üstüne taşıyor gibi 1 cm kadar. o normal midir _?
Rica etsem kaskın ve siyah vizörün fiyat yazar mısınız? Bende aynı kasktan kullanıyordum kask kilidini kesip çaldılar motorun üstünden. Çok memnundum yeniden yukarıdaki arkadaşın foto koyduğu kasktan alacağım. Pahalı birşey sanıp çalabiliyorlar dikkat
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
04 Aralık 2013, 21:40
buberk adlı üyeden alıntı
Rica etsem kaskın ve siyah vizörün fiyat yazar mısınız? Bende aynı kasktan kullanıyordum kask kilidini kesip çaldılar motorun üstünden. Çok memnundum yeniden yukarıdaki arkadaşın foto koyduğu kasktan alacağım. Pahalı birşey sanıp çalabiliyorlar dikkat
üzüldüm geçmiş olsun bu hırsızlar artık niyeti iyice bozdu pahalı ucuz olsun çalmaya kalkışıyorlar. dikkat etmek lazım. kaskı ve vizörünü feyizoğlu.com dan aldım. pazar akşamı verdim siparişi salı sabahı ulaştı. ödemeyi havale ile yaptığımdan; kask 133tl siyah vizör 28tl ye geldi.
-
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Aranıza yeni katıldım ve kask konusunda biraz hassas davranıyorum (bilmiyorum belki biraz fazla hassas) Ls2 lerin kalitesinin pek iyi olmadığını duydum. Motorum yüksek cc değil pek hız yapamam. Şunu sormak istiyorum iki üç kat fazla para verip ls2 yerine nolan almamın gereği var mı yoksa düşük hızlarda ls2 işimi rahatça görür mü? Şimdiden teşekkür ederim )
-
Konuyu hortlatayim.2 yil ls2 ff351 kullandim,cok rahat guzel bi kask olmasina ragmen ses yalitimi sifirdi.2 yildirda nitro kullandim,ls2 ye gore ses yalitimi daha iyi duzeyde ama kaskin disinda kozmetik deformasyonlar basladi. Onun icin tekrar kask arayisina girdim. Aklimda agv k3 ve nolan n64 vardi ki Ls2 nin yeni uretim ff351 lerin 1300 gr.oldugunu gorene kadar. Suan kainatin sifrelerini cozecek titizlikte kararsiz durumdayim.Ses cok yapiyor diye ls2 almam daha diyordum fakat gramjindan dolayi sicak bakmiyorda degilim.
-
http://http://www.feyizoglu.com/FF35...k_48357.html#1 Parayı ayarlayabilirsem bunu düşünüyorum sizce nasıl ?
-
bu kask bendede var çok güzel
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler