merhaba arkadaşlar, bir hafta önce aldığım motorumu test ettim, yakıt konusunda çok cimri olan motoruma, bayiden çıkar çıkmaz 95 oktan kurşunsuz benzinle fulledim, tam 60tl ye doldu, tabi ülkemizde akaryakıt fiyatları hergün değiştiği için bugün alsaydım 58tl ye dolacaktı, ve ilk aldığım gün size gezi bölümünde belirttiğim gibi uzun bir yola çıktım, yaklaşım 200km yol yaptım, ve bugüne kadar motorumun deposu yeni bitti sinyali vermeye başladı, ve tam 590- 600km yol yaptı, yani km de 100 kuruş yakıyor, 250cc lik bir motora göre yakıtı bana göre çok iyi geldi, tabi motorum henüz yeni olduğu için rodajını tamamlamaya çalışıyorum, kitabında 5000 deviri geçmeyeceksin diye yazmışlar ama, ben arada bir 7000 devire kadar çıktım, motor hiç zorlanmadan 7500 devirde rahat 130 yapıyor, tabi motor açıldıktan sonra maximum 9000 devire çıkardığımda 150 yapar diye düşünüyorum motorun kullanımı çok rahat uzun yolda sürücüsünü yormuyor, yalnız alacaklara duyurulur, bu motorda ön cam şart rüzgar adamı fena tokatlıyor virajlara çok iyi cevap veren makine limitlere yatabiliyor