Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

mondial 125 Uag

REKLAM ALANI

Alıntı ibrahim_zx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm Sana rx 135 king öneririm Surat ıstıyorsan
    ben de öneririm ama ucuza pek yok olanda dökülmüş

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bizimde imkanlar kısıtlı işte sonuçta işçiyiz. ama elimizdekinide değerlendiriyoruz. ibrahim işte öle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 PM ----------

yarın foğrafını çeker koyarım takip edersiniz..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 PM ----------

ben bi siteden okumştum adam 170görüyor demiş rx135 kinge. şaşırdım biraz yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kırmızı aşkım ybr, sonrakı YAMAHA R_1 veya R_6

slm

slm MZ grubuna ne dersın 2 zamanlı race makınesı yakıt fazladır ama ucar gider

at gibi motor aslında ama onunda temizini bulmak zor artık . dediğin gibi yakıtınında çok olduğunu duymuştum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kırmızı aşkım ybr, sonrakı YAMAHA R_1 veya R_6

slm

alacaksan özellıkle konya ve istanbulu tavsıye ederım

saol tavsiyen için

sahil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5, yamaha xcity 250
    hocam bu motordan vardı bende tam 2.5 sene bindim 1200 liraya almıştım 2.5 sene bindim gram masraf yapmadım motorun anasını belledim 600 liraya sattım iyi ve kötü yönlerini söliyeyim hemen iyi tarafı ucuz serilik sürat olarak hondadan yamahadan aşağı kalmaz sağlamlığına sğlamdır yolda bırakmaz kötü yönleri titreşim aşırı derecede, görüntüsü dede motoru gibi, malzeme kalitesi düşük ama motoru ve şasisi sağlam ilk motorunsa bence al öğrenirsin gezersin işini görürsün çok zarar etmedende satarsın bitti gitti işte

125 urt var bende scootour yokuşları 80 km ile çıkıom 1 litre benzinle 35 km yapıom çekişi mükkemmler mondial olması kötü her tarafı plastik sadece tek sorunu o

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    vallahi ben uag nin bırakın mondail de çin malları arasında en sağlamı olduğunu düşünüyorum . eger para toplayamamış olsaydım almayı düşüneceğim tek motor da o olurdu. titreşime gelince ben elite sürücüsü olduğum için bana gore hiç yok ama arkdaşlar biraz vardiyor ama rahatsz edici de değil! sürat var, parça ucuzz daha ne ki?

açılın ben geldim bende 125uag var aldığımda 20 bindeydi ortalama 2-3 aydır kullanıyorum ve şuanda 70 bin de motor hiç bi arza vermedi tek sıkıntım ses ve titreşim eksoz sesinden ziyade motordan çok ses geliyor.Titreeşimde normal deyil çok rahatsız ediyor. bu motorda km ibresini rahatlıkla sona vurdum hiç zorlanmadan 2 kişiyle. Tek kiçi olunca tehlikeli oluyor motor hafif olduğunda savrulma olasılığı artıyor.Benzini ortalama 30km de bir yakıyor.Frenlerini takmamış olsalar içimiz yanmaz bi fren takmışlar doğru dürüst tuttuğu yok.

Alacaksan 125 lik kuba al fazlası var eksigi yok parçaları hepsi birbirine uyuyyor seger-kuba-cuba-mondial-hodjin- hepsinin parçaları birbirine uyar sıkıntın olmasın
    AYRICA KUBADA HİÇ TİTREŞİM YOK benziin göstergesi var ve km 120 deil 130 motoru zorlarsan 130 deilde 125 e çıkar.arkadaşın dedigi gibi gaza basınca ön teket kalkacak gibi oluyor kubada o sorun yok. Fiyatı aynı

Alıntı toot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    açılın ben geldim bende 125uag var aldığımda 20 bindeydi ortalama 2-3 aydır kullanıyorum ve şuanda 70 bin de motor hiç bi arza vermedi tek sıkıntım ses ve titreşim eksoz sesinden ziyade motordan çok ses geliyor.Titreeşimde normal deyil çok rahatsız ediyor. bu motorda km ibresini rahatlıkla sona vurdum hiç zorlanmadan 2 kişiyle. Tek kiçi olunca tehlikeli oluyor motor hafif olduğunda savrulma olasılığı artıyor.Benzini ortalama 30km de bir yakıyor.Frenlerini takmamış olsalar içimiz yanmaz bi fren takmışlar doğru dürüst tuttuğu yok.

Alacaksan 125 lik kuba al fazlası var eksigi yok parçaları hepsi birbirine uyuyyor seger-kuba-cuba-mondial-hodjin- hepsinin parçaları birbirine uyar sıkıntın olmasın
    AYRICA KUBADA HİÇ TİTREŞİM YOK benziin göstergesi var ve km 120 deil 130 motoru zorlarsan 130 deilde 125 e çıkar.arkadaşın dedigi gibi gaza basınca ön teket kalkacak gibi oluyor kubada o sorun yok. Fiyatı aynı
    3 ayda 50bin km yi nasıl yaptın. günde kaç km gidiyorsun

varan22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2004 ybr 125
    arkadaşlar bu 125 uag ye titan egzoz u uyarmı yani sesten dolayı değiştirilebilirmi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    Alıntı ibrahim_zx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm Sana rx 135 king öneririm Surat ıstıyorsan
    o mtorun temizini en asağı 3500 4000 bn tl olduğunu biliyormusun.bi parçasının ne ksr pahalı olduğunu bliyormsuun
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

mertka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    bi ara kullanmıştım titreşimi biraz yoruyor ama zamanla alışılır diye düşünüyorum güzel motor yedek parçasıda ucuz seviyorum bu motoru

Motosikleti
    Kanuni Breton 125
    ibrahim_zx NE 135 i ? adamı öldürmeyemi niyetin var ?

125 cc arıyorsanız YENİ KASA HONDA TİTAN yada YBR ODA olmadı BRETON
    >>> Gençliğine Güvenip erken Derken ; Belki Elveda Bile diyemezsin GİDERKEN...!!!

euzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150
    nisan 2009 da aldım, ilk aylarda karbüratör arıza yaptı, garantiden değiştirdiler (motorum yatmadı yedek taktılar) onun dışında sadece lastik patlaması sorunu yaşadım bakım hariç masrafı yok şu anda 11000 km gelmek üzere, dahada gider

Motosikleti
    Apache RTR150-2012
    bence bu konu için mondial uag topicine bak
    sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir

Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...

Motosikleti
    KUBA CG 150 SPORT
    Alıntı umutcan_314 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok hayır benim mondimde bir titreşim sorunu yok
    kardeşim yalan söylemeyin işte titreşim yok demeyin yaaa apache de bile titreşim var yapmayın yaa uag de mi olmayacak

Motosikleti
    125 Breton ve 125 UAG
    şu anlık bizim motor(125 uag) kmsi tamı tamınaaa 195.000 kmde abartmıyorum motorun sadece servis parası var oda garanti b ittiği için motorun bundan başka hiçbir masrafı yok alın derim muhteşem otesi bir motor hızıda gayet tatmim edici 110-120 rahat yapıyor hiçbir arızası yok bence bundan sonrada çıkarmaz gibime geliyor keyiflerinize sunarim iyi dolaşmalar

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bu motor çok çıplak ve ucuz duruyor ve 2.el olarak modifiye edilmemiş, tipi kaymamış bir tane bile bulmak mümkün değil. Ayrıca kaza oranları çok yüksek bi motor, frenlerinin tutmadığı söylentisini doğrular bir şekilde.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler