bizimde imkanlar kısıtlı işte sonuçta işçiyiz. ama elimizdekinide değerlendiriyoruz. ibrahim işte öle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:49 PM ----------
yarın foğrafını çeker koyarım takip edersiniz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 PM ----------
ben bi siteden okumştum adam 170görüyor demiş rx135 kinge. şaşırdım biraz yani
slm MZ grubuna ne dersın 2 zamanlı race makınesı yakıt fazladır ama ucar gider
at gibi motor aslında ama onunda temizini bulmak zor artık . dediğin gibi yakıtınında çok olduğunu duymuştum
alacaksan özellıkle konya ve istanbulu tavsıye ederım
saol tavsiyen için
hocam bu motordan vardı bende tam 2.5 sene bindim 1200 liraya almıştım 2.5 sene bindim gram masraf yapmadım motorun anasını belledim 600 liraya sattım iyi ve kötü yönlerini söliyeyim hemen iyi tarafı ucuz serilik sürat olarak hondadan yamahadan aşağı kalmaz sağlamlığına sğlamdır yolda bırakmaz kötü yönleri titreşim aşırı derecede, görüntüsü dede motoru gibi, malzeme kalitesi düşük ama motoru ve şasisi sağlam ilk motorunsa bence al öğrenirsin gezersin işini görürsün çok zarar etmedende satarsın bitti gitti işte
125 urt var bende scootour yokuşları 80 km ile çıkıom 1 litre benzinle 35 km yapıom çekişi mükkemmler mondial olması kötü her tarafı plastik sadece tek sorunu o
vallahi ben uag nin bırakın mondail de çin malları arasında en sağlamı olduğunu düşünüyorum . eger para toplayamamış olsaydım almayı düşüneceğim tek motor da o olurdu. titreşime gelince ben elite sürücüsü olduğum için bana gore hiç yok ama arkdaşlar biraz vardiyor ama rahatsz edici de değil! sürat var, parça ucuzz daha ne ki?
açılın ben geldim bende 125uag var aldığımda 20 bindeydi ortalama 2-3 aydır kullanıyorum ve şuanda 70 bin de motor hiç bi arza vermedi tek sıkıntım ses ve titreşim eksoz sesinden ziyade motordan çok ses geliyor.Titreeşimde normal deyil çok rahatsız ediyor. bu motorda km ibresini rahatlıkla sona vurdum hiç zorlanmadan 2 kişiyle. Tek kiçi olunca tehlikeli oluyor motor hafif olduğunda savrulma olasılığı artıyor.Benzini ortalama 30km de bir yakıyor.Frenlerini takmamış olsalar içimiz yanmaz bi fren takmışlar doğru dürüst tuttuğu yok.
Alacaksan 125 lik kuba al fazlası var eksigi yok parçaları hepsi birbirine uyuyyor seger-kuba-cuba-mondial-hodjin- hepsinin parçaları birbirine uyar sıkıntın olmasın
AYRICA KUBADA HİÇ TİTREŞİM YOK benziin göstergesi var ve km 120 deil 130 motoru zorlarsan 130 deilde 125 e çıkar.arkadaşın dedigi gibi gaza basınca ön teket kalkacak gibi oluyor kubada o sorun yok. Fiyatı aynı
arkadaşlar bu 125 uag ye titan egzoz u uyarmı yani sesten dolayı değiştirilebilirmi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
bi ara kullanmıştım titreşimi biraz yoruyor ama zamanla alışılır diye düşünüyorum güzel motor yedek parçasıda ucuz seviyorum bu motoru
ibrahim_zx NE 135 i ? adamı öldürmeyemi niyetin var ?
125 cc arıyorsanız YENİ KASA HONDA TİTAN yada YBR ODA olmadı BRETON
>>> Gençliğine Güvenip erken Derken ; Belki Elveda Bile diyemezsin GİDERKEN...!!!
nisan 2009 da aldım, ilk aylarda karbüratör arıza yaptı, garantiden değiştirdiler (motorum yatmadı yedek taktılar) onun dışında sadece lastik patlaması sorunu yaşadım bakım hariç masrafı yok şu anda 11000 km gelmek üzere, dahada gider
bence bu konu için mondial uag topicine bak
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
şu anlık bizim motor(125 uag) kmsi tamı tamınaaa 195.000 kmde abartmıyorum motorun sadece servis parası var oda garanti b ittiği için motorun bundan başka hiçbir masrafı yok alın derim muhteşem otesi bir motor hızıda gayet tatmim edici 110-120 rahat yapıyor hiçbir arızası yok bence bundan sonrada çıkarmaz gibime geliyor keyiflerinize sunarim iyi dolaşmalar
Bu motor çok çıplak ve ucuz duruyor ve 2.el olarak modifiye edilmemiş, tipi kaymamış bir tane bile bulmak mümkün değil. Ayrıca kaza oranları çok yüksek bi motor, frenlerinin tutmadığı söylentisini doğrular bir şekilde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)