LS2 Garda, Shogun, Combat Mono Hakkında
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Rüzğarı_hissSet
-
hakkaten şekilli bişe
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
allah yere degdirmesin gule gule kullan kazasız belasız!!
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
-
hayırlı olsun bende aynı marka kask kullanıyorum bende memnunum.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
hayırlı uğurlu olsun benimde almayı düşündüğüm bi model paylaşım için sağol
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
-
Umarım kasklarınızı kazasız belasız güle güle kullanınırsınız
Ben de LS2'nin cartoon almıştım. Almadan önce bu kadar ucuz fiyata nasıl bir şey gelecek diye merak içerisindeydim fakat şekil ve kullanım rahatlığı açısından bekletilerimin çok üzerinde bir kaskmış. Tek sorun vizörden biraz hava kaçırması... (sıcak havada fark edilmiyor bile fakat soğukta rahatsız ediyor açıkçası)
Katip arkadaşımın söylediği gibi kaza anındaki dayanıklılık konusu bilinmez ve umarım hiç kimse bu durumu kaza geçirerek öğrenmez...
yeni kasklarınızla zevkli ve güvenli sürüşle yapmanız dileğiyle
-
Herkese Teşekkürler,
Katip ben de feyizoglunda bitek bu yorumu görmüştüm ve "Oh be bi Allah'ın kulu yorum yazdı sonunda!" demiştim. Demek sen yazmışsın =) İnan senin yorumundan yola çıkarak aldım benim kaskı. Genişleme konusunda haklısın sanırım. Yeni aldığım kaskları düşününce, zor giyerdim evet =/
Not: Resimleri ben çekmemiştim ama şimdi çekiyorum bi tane =)
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
Ketchup,
Bende kask almak istiyorum gerçi Ls2 cartoon düşünüyorum ama elime biraz fazla para geçerse senin kaskı çok beğendim yanlız feyizoğluna baktım kask yedek parçasında bu kaskın güneş vizörü yok yanındamı geliyor? Yoksa güneş vizörü bulunmuyormu?
Burada tekrar belirtmek isterim kaskın çok şekil duruyor içime sinmeyehn tek şeyi kaskın zor girip çıkması olmuş.Birde ben Cbf 150 almayı planlıyorum zaten motorla en fazla 100-110 km ile gidebilirim heralde bu kask bu hızlarda süper olur.
-
paylaşımlar için teşekkürler
bu arada gürcell sende şu anda formu okuyorsun selamlar
-
ketchup adlı üyeden alıntı
Herkese Teşekkürler,
Katip ben de feyizoglunda bitek bu yorumu görmüştüm ve "Oh be bi Allah'ın kulu yorum yazdı sonunda!" demiştim. Demek sen yazmışsın =) İnan senin yorumundan yola çıkarak aldım benim kaskı. Genişleme konusunda haklısın sanırım. Yeni aldığım kaskları düşününce, zor giyerdim evet =/
Not: Resimleri ben çekmemiştim ama şimdi çekiyorum bi tane =)
Sağol kardeşim. İnternetten alışveriş yapacağım zaman kullanıcı yorumlarına muhakkak bakarım. Satın alınan ürüne dair fikir paylaşmak çok önemli bence. Sonuçta elimizle tutamadan, gözümüzle göremeden alıyoruz ürünü ve ürün detayları, fotoğrafları vb. dışında güveneceğimiz tek ölçüt olarak kullanıcı yorumları kalıyor.
Koyacağın resmi bekliyorum
poseidonz adlı üyeden alıntı
Umarım kasklarınızı kazasız belasız güle güle kullanınırsınız
Ben de LS2'nin cartoon almıştım. Almadan önce bu kadar ucuz fiyata nasıl bir şey gelecek diye merak içerisindeydim fakat şekil ve kullanım rahatlığı açısından bekletilerimin çok üzerinde bir kaskmış. Tek sorun vizörden biraz hava kaçırması... (sıcak havada fark edilmiyor bile fakat soğukta rahatsız ediyor açıkçası)
Katip arkadaşımın söylediği gibi kaza anındaki dayanıklılık konusu bilinmez ve umarım hiç kimse bu durumu kaza geçirerek öğrenmez...
yeni kasklarınızla zevkli ve güvenli sürüşle yapmanız dileğiyle
Teşekkürler. LS2 ürünleri için beş para etmez diyenler var. Şaşıyorum doğrusu onlara... Göz var nizam var.
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Ketchup,
Bende kask almak istiyorum gerçi Ls2 cartoon düşünüyorum ama elime biraz fazla para geçerse senin kaskı çok beğendim yanlız feyizoğluna baktım kask yedek parçasında bu kaskın güneş vizörü yok yanındamı geliyor? Yoksa güneş vizörü bulunmuyormu?
Burada tekrar belirtmek isterim kaskın çok şekil duruyor içime sinmeyehn tek şeyi kaskın zor girip çıkması olmuş.Birde ben Cbf 150 almayı planlıyorum zaten motorla en fazla 100-110 km ile gidebilirim heralde bu kask bu hızlarda süper olur.
Kardeşim CBF 150 ile bu kasklarda en ufak sıkıntı yaşamazsın. Ben de 80-90 ile giderim genelde. Sollama yaparken daha fazla hızlandığım olur. Bizim gibi sürücüler için bu kask biçilmiş kaftan. Ürün ayrıntılarını incelersen güneş vizörünün kaskın içinde ek olarak bulunduğunu göreceksin. Yani ana vizör saydam (beyaz) iken, isteğe bağlı olarak etkinleştirebileceğin iç vizör ise siyah.
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
paylaşımlar için teşekkürler
bu arada gürcell sende şu anda formu okuyorsun selamlar
Biz teşekkür ederiz
-
bişe sormak istiyorum kaskın dot snell gibi güvenlik derecelendirmeleri varmı acaba?
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
bişe sormak istiyorum kaskın dot snell gibi güvenlik derecelendirmeleri varmı acaba?
Kullanım kılavuzunda söz konusu bilgiye rastlamadım ve internet sitesine girdim. Aşağıdaki adrese benim kaskımın teknik ayrıntıları var:
http://www.ls2helmets.com/newEbiz1/E...shParent=false
Güvenlik sertifikası bakımından bulabildiğim tek bilgi ECE 22.05 sertifikasına sahip olduğu. Diğer özellikleri de buraya yapıştırayım:
Shell: fiberglass painted
Number of shells: 2 shell sizes
Ventilation system: front air intakes-rear extractors
Fabrics: dry comfort with hygienic treatment
Inside padding: fully removable and machine washable interior on snaps
Visor: multi-position clear and anti-scratch polycarbonate 3D visor+Solar shield protector
Retention system: quick release buckle - soft chin strap padding
Shield mecanism: QR2S shield replacement without tools
Weight:1490 gr
Available sizes: XS-S-M-L-XL-XXL
-
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
Teşekkürler arkadaşlar. G.BEREKET, sorunun cevabını katip vermiş. Kaskın içinde, dışardan bir düğme ile inip kalkan güneş vizörü var. Aşağıya o düğmenin de resmini koydum. Bunun yanında Feyizoğlu bu Cuma, kask için siyah cam da getirmiş. Bu kaska gümüş cam çok yakışırdı aslında ama yokmuş malesef. Bu arada renkli cam önermiyorum. Şekil olarak güzel dursa da hem güneş vizörünü amaçsız bırakır hem de gece sorun olabilir..
Güneş vizörünü indirip kaldırmaya yarayan düğme aşağıdaki gibi:
Arkadaki havalandırma kanalları:
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
katip adlı üyeden alıntı
Kullanım kılavuzunda söz konusu bilgiye rastlamadım ve internet sitesine girdim. Aşağıdaki adrese benim kaskımın teknik ayrıntıları var:
http://www.ls2helmets.com/newEbiz1/E...shParent=false
Güvenlik sertifikası bakımından bulabildiğim tek bilgi ECE 22.05 sertifikasına sahip olduğu. Diğer özellikleri de buraya yapıştırayım:
tamam ece sertifikasıda bence gayet yeterli zaten bu 3ünden birinin olması kask için iyi demek oluyor dot-snell-ece
ki ketchup'un koyduğu resimlerdede görünmüş
bu arada yeni kaskın hayırlı olsun asfalt yüzü görmez umarım
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
daha demin feyizoglundan trdavutak arkadaşımıza aldık benım dukkana geldi kardo 5 dakika olmadı daha açtım harika bişi şu targa modelini aldı LAzer fz6dan bin kat daha kaliteli yemin ederim.
lazer japan kask sakın sakın almayın tamamen çin.....! bağlama aparatından kayışına kadar!
kask bu
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
bu arada yeni kaskın hayırlı olsun asfalt yüzü görmez umarım
Sağolasın. Ben de öyle umuyorum. Test etmemize gerek kalmasın bu kaskları...
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
daha demin feyizoglundan trdavutak arkadaşımıza aldık benım dukkana geldi kardo 5 dakika olmadı daha açtım harika bişi şu targa modelini aldı LAzer fz6dan bin kat daha kaliteli yemin ederim.
lazer japan kask sakın sakın almayın tamamen çin.....! bağlama aparatından kayışına kadar!
Lazer kaskları bilemiyorum fakat senin koyduğun LS2'nin Targa modeli. Çift vizör olayı yok. Hem kapalı hem de güneş vizörlü bir kask istiyordum. Targa'yı hemen elemiştim o nedenle. Sanırım fiberglass bu da.
ketchup, resimler için teşekkür ederim. Gri/beyaz tonlarda olduğu için bu kaskı da çok düşündüm. Böylece yazın güneşi kısmen uzak tutar da kafam pişmez diyordum fakat benim motora da mat siyah gider diye monoyu aldım.
Bu arada bir yıldır Cox Jet kullanan birisi olarak, açık kaskların rahatlığına alışmış olduğumu da itiraf etmem gerek Özellikle yazın ve uzun olmayan mesafelerde Cox'u kullanmaya devam ederim diye düşünüyorum. Onu da seviyorum ben
-
valla bende suan ls2 cartoon kullanıyorum sıyah vizörde aldım
ama bıktım
gece beyaz tak sabah siyah tak...
hadi soguklarda gece visörü kaldırıodum sıyah vızorden onunu goremıosun cunku. gözlerimdem yas gelıyodu.
yazın bi nebze gece sıcak zaten vızor acık olur.
ama su bi gercek siyah vizör ayrı bi hava katıor kaska. kımse senı nereye bakıo gormuyo manitaları her türlü süzersin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler