Bu yağın 1 litresi 20 lira yani ( Opet,bp,würth) bunlardan daha pahalı.Nerelerinden sallıyorlar fiyatı 10 lira diye sallamayın ayıp ayıp
Bu yağın 1 litresi 20 lira yani ( Opet,bp,würth) bunlardan daha pahalı.Nerelerinden sallıyorlar fiyatı 10 lira diye sallamayın ayıp ayıp
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Biz belgesiz konuşmayız arkadaş http://www.rialli.com/urunler/8769__...0w-40-1-litre/
Sen kazıklandın heralde... Yağın orjinali 12 lira yan ürünü ortağı ondan nasıl daha pahalı oluyor.
Motul ,Motorex, Castrol, Repsol bunlar iyi yağlar.
ilk kez duyuyorum ilk öven sensin denemediğim için yorum yapamıyorum haklı da olabilirsin
ama ben Castrol den vaz geçemiyorum motora yağını koyduktan sonra vitamin verimişim gibi hissediyorum biliyorum tamamen piskolojik ,
olsun içim rahat oluyo . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
ben ipone kullandım c 800 de çok memnunum 4 litresi 110 lira
Peki,
Motora koyduğumuz yağı yapabileceği km.nin yarısında değiştirsek, daha iyi olmaz mı?
ben heryerde IPONE duyuyorum...şu an burger kıng motorlarında bu kullanılıyormuş...eskiden motorlar sürekli kitlenirmiş ne alakaysa o durum ortadan kalkmış vs...ayaküstü yapılan sohbetlerde duyuyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu ay motoron dergisinde ipone yağlarıyla ilgili bi yazı var bende ustanın önerisin üzerine koydurmuştum farkı çok anlamadım ama motosiklet yağlarında uzmanlaşmış bi firmaya benziyor.
İki kişinin bindiği motor değildir.
yağ üzerine konuşulacak çok fazla bişey yok aslında..
bugün motul ün dünyada liderliği tartışılmaz.. motorex ve castrol de peşinden gelmekte... ipone de güzel bir yağ.. çokta seçenek aramanın manası yok sanırım.. alıp birini kullanmak gerek
GKN MOTORS
ban o yağı bedavaya versen gene koymam bildiğimden şaşmam.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
bundan şaşma derim arkadaşım
kesinlikle würth zincir yağı üzerine yağ tanımam.
Valla yeni yağın reklamını yapan arkadaş bana 2 litre eşantiyon yolla. Ben kullanayım.. Güzel ise kullanırız...
İphone litresi 30 tlden aşağı değil arkadasın dylan 150 de kullandık pek bir fark göremedim ama vitesli motorlarda vites değişimlerinde fark varmış baya
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
keşke agip motosiklet yağları tr adam gibi gelse
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Aslında bizim insanımız çok enteresan başka bir markanın iyi olabileceğini düşünmüyorlar bile hatta daha iyi olabileceğini denemeden işkembeden sallıyorlar ben daha önceki motoruma Aprilia'ya sürekli olarak bu yağdan kullandım inanılmaz memnun kaldım bikere motor müthiş sessiz çalışıyor ve yazın göbeğinde İzmir gibi bir yerde motor ısınması gayet normal seviyede kalıyor benim için en önemli olan yüksek ısılarda bile koruma yapabilmesi markası umurumda bile değil,ipone yağına gelince evet dedikleri gibi vites geçişleri inanılmaz sessiz ve sarsıntısız çok güzel bir yağdır şimdiki motorum Hyosung GT 650 de kullanıyorum,birçok marka yağı daha önceki motorlarımda kullandım benim demek istediğim başka marka yağlarda iyi olabilir
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Fiyatla kalite karşılaştırılması yapılamaz o zaman elf kötü yağ çünkü litresi 18 lira bumudur yani.Lütfen daha çok araştırma yapalım.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)