arkadaslar baya arastırdım testını bıturlu bulamıyorum çinlı motorların bıle testlerı yapılmıs amaaa bu sıtede en cok kullanılan ve sevılen motorlardan bırı olan cbr125 ın testı bıle yok NİYE ???
arkadaslar baya arastırdım testını bıturlu bulamıyorum çinlı motorların bıle testlerı yapılmıs amaaa bu sıtede en cok kullanılan ve sevılen motorlardan bırı olan cbr125 ın testı bıle yok NİYE ???
Aslında olsa iyi olurdu belki Ama cbr 125r başlığının bir sürücünün yaptığı testten daha kıymetli bi topic olduğu kesin
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
orası ole ama yenı alanlar ıcın guzel bı anlatımla bırlıkte vıdeo ve resım desteklı bı test olsa hıc fena olmaz :D busene bende cbr125 almak ıstyrum benım gıbı yenı cbr hayranlarının testı gorerek alması daha mantıklı bence
cbf 125 in testi ni geçen motoron dergisinde okudum ama cbr125 i hiç görmedim !! zamanı geçti zaten artık yeni cbr a bakmak lazım
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Seni bekledik alınca test edesin diye fenamı yaptık
Şaka bi yana bende görmedim cbr125 testini
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
cbr 125 in test edilmesine gerek mi var ? diye düşündüler heralde..doğru da düşündüler daş gibi makina neyini test etçekler :D
--HayatONDA--
test etmeye gerek yokki :D
Cbr125 topiginde bi cok kullanıcın olumlu olumsuz yonelrını konuşuolar bi bak derim
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
yavv 125lik makinenin neyini test edicen 150 km hız yapar ve durur flan flan
erdem beyim öyle düşünmeyin unutmayın ki o bir CBR bakın sizdede CBR var;)
merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce aldım cbr 125 imi gerçekten çok güzel bi motor yakıtı süper gidişi rahatlığı süper 125 lik motordan alabileceğinizden daha fazlasını veriyor birde honda yani sağlam makina parça fiyatlarına gelince pahalı ama japonyadan buraya gelmesinden dolayıdır bence bi tanıdığıma sordurdum orda burdakinin yarısından daha az
Göörkeemm
kalitesine felan diyeceğim yok ama parçalar çok pahalı bilgin olsun...
Arkadaşlar bende honda beat var cbr125 almayı düşünüyorum eğer binenler varsa oturduğunuz yerin yüksekliği nasıl honda beat e kıyasla?yakıtı nasıl (km/litre)? max hız ne kadar?
honda beat ile cbr 125 i karşılaştırıonuz ya
testi olsun olmasın ne fark edıyor okadar kişi kullanıyor madem testi yok test edenlerden ögren tübe tüe
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)