Güzel tercüme, teşekkürler.
teşekkür ederiz, güzel bir çalışma olmuş.
benim de kararım cbf ten yana
Cenk HIZDIL
zamanında çok garip karşılaştırmalar yapılmış
Sanırım eski modeller için yazılmış bir metin. Versys kullanıcısı olarak okuduğum kısımlar çok alakalı gelmedi.
Edit; hortlatılan konuymuş..
konu hortlamışda versys bandit cbf600 hepsini sürdüm bana göre yazılanlar harfiyen doğru benimde zamanında gs olmasada f650 im vardı.. şunu diyim orda yazmamışlar bmw en iyisi olsada sürüş ruhu bu motorlar içinde en ölüsü keyifsiz bir motor. keyifi kalite açısından demiyorum insanı eğlendiren bir yapısı yok..
yazıda katıldığım en önemli şey versys hakkında aralarında sürüşü en eğlenceli motor kesinlikle versys.. diğer dedikleride doğru malzeme kalitesi versys de iyi değil .. iyi diyen versys ci varsa ya ilk motorudur yada çok başka motorlarda motor tecrübesi olmamışdır..
honda ile suzuki arasında yazıdakine katılırım çok büyük bir fark yok.
ben bunlardan birini alıcak olsam paralel çift silindirli versysi öncelikli tercih ederdim biraz yakar ama o motoru alıcak adamda yakıta bakmaz herhalde.. ikinci sıra tartışılır zira bmw fiyatları uygun olsada çok yorgunları var piyasada çok oynanmışları yanlış motor yapılmışları var.. yani çok kasap eline düşmüş f650gs ler çok var.. 10-11 e alırsın bir o kadarda para harcarsın gene zor iflah olur.. o yüzden ikinci motorda cbf ile bmw arasında gider gelirdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)