bende 110luk kycom var 130 basıorum rahat rahat
bende 110luk kycom var 130 basıorum rahat rahat
100cc lik motor ancak belirli bir süre 120 km/h gibi bir hıza çıkar . Ben 120km yol gittim 2 kişi motor sabit 80 km/h hızla gitti. Sizin dediğiniz dağ yolu olacak yokuş aşağı sallanacaksan anca yaparsın 120 km/h hızı önemli olan terazi yolda kaç yaptığı bu kadar küçük bir motor için 80 km/h idealdir aslında 70 km/h yi geçmemek daha uygun olur çünkü motoru hep devrinde kullanmak ilerde sorunlar yaratabilir.
100ukh ben bizzat ölçtüm honda beat var arkadaşta ben 80le giderken o da 80le gidiyodu ama benim motorda 85de takılıp kalıyo anlayamadım belki motor yeni olduğundan daha açılmamıştır diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
90 lık zebra var. 83 yapıyor en çok. bayır aşşağı 100 yapmıştım ama dahada yapamadım o hızı.
arkadaşlar windys 125 kaç yapıyor ?
Yokuş aşağı bisiklet 163 km/h yapabiliyor. Uzmanların denetiminde test edilmiş onaylanmış. İşte videosu;
http://www.youtube.com/watch?v=fGkPPyDtWJc
Arkadaşın motorla yaklaşık 10 11 Km yol geldik yol düz yol ama 2 kişiyiz ben o zamanlar 55 kiloydum arkadaşta 65 falan tam bilmiyorum ve hep tapagaz geldik 100 gördük bazıları diyo 120 görüyo 130 görüyo benle tartışıyolar bide ben sadece gülüyorum :D
benım motor 85 ten sonra öyle bir titriyordu ki sankı motorun ustunden ucacaksın hiç güven vermıyordu yuksek hızlarda. O yüzden en fazla 85 yapmısımdı 3 asagı 5 yukarı.
100 cc motordan ne bekliyorsunuz ki maximum yapsa yapsa 90 - 100 yapar...
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
ben 100km ile 103 km gormustum
ibrelerinin 10-15km fazladan gösterdiğini unutmayalım
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Düz yolda 100 Yokuş aşağı 130-140 arasında kalıyor.. Km saatini tempra araçla karşılaştırdım doğru gösterdi.. ( 1-2 km sapma söz konusu)
vay bee
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
bızım 125 ve 150 cc mondıalee ozaman fazla gelıyobu hızlar 110 120 yada fazladan ıbre koymuslar
bende 70 cc bisan cub var düzde 88 gördü en çok.daha da zorlasam 95 falan giderdi en fazla.ama tabi ibre doğru mu bilmiyorum.eğer benim ibre doğruysa 100cc cb motorların 110-120 görmesi normal.ama GÜVENLİ DEĞİL
MT 17 ÇANAKKALE
ARKDASLAR 100 UKH NIN IYI ACILMISLARI VE AZ UZ HIZ MODIFIYESI OLANLAR 120 KM SURATI GECEBILIR BIZZAT DENENMISTIR
BAYA EGIMLI 1800 RAKIMLI GECITTEN ASSAGIYA INERKEN DENEMISTIM YANIMDA ARABA ILE HIC TEREDDUTSUZ 135 140 DEDI ARABA KM ILE OLCUMU OYLEKI MOTORUN SESINI CIGERLERIMDE HISSETMISTIM AMA GERCEKTEN BOYLE MOTRLARA COK ZARARLI NITEKIM KRANKI BI SURE SONRA ELIME ALMISTIM
100cc çinli cubların ibrelerini ybr125 yada innova125 ile çeşitli hızlarda denemelerini tavsiye ederim ozaman anlarsınız kaçla gittiğinizi
ben 30km hızla gidiyorum yanımdaki fiat albea taksi 40 gösteriyor
%100 doğru gösterdiğini ispatladığım 2 motor var oda ybr ve innova
Az Önce Sabuncubelinden Manisa yönüne yatarak indim 145 dedi ..Eminim bi kaç güne biyerleri bozulcak..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)