KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Çok güzel bir paylaşım teşekkürler.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Paylaşım için teşekkürler.
Enduronun Babası, Enduroda son nokta R1200 GS Adventure veya sadece R1200 GS Hayalimdeki makina inşallah alacağım bir gün.
Bu ayki Motor On dergisinde benzer bir test var. 1200GS, 990 Adv ve Guzzi karşılaştırılmış ayrı bir testte ise 800GS, Transalp ve Tenere karşılaştırması var.
Uzun zamandır Motor On almıyordum, içeriğin büyük kısmı Bike'dan alınma. Daha önce yazdığım hız testi ve sport touring lastik testi'de bu sayıda yer almış. Bike'ın bu sayısında güzel bir test daha vardı F650, CBF600, Versys ve Bandit testi fırsat bulup onu çevireyim diyordum ama herhalde Motor On önümüzdeki ay yayınlar. Bu sırada Motor On'daki 1200GS, 990 Adv vs testi benim burada yazdığım Bike testi değil, farklı bir kaynaktan almışlar.
İlgilenenlerin bilgisine.
tek rakibim gs 1200 adventure.
paylaşımınız için teşekkürler güzel bir yazı olmuş.
98 Beygir.....
Ben KTM'yi tercih ederim... Benim için son nokta...
[COLOR="Blue"]Gemiler limanlarda güvendedir ama limanlar için yapılmamışlardır...[/COLOR]:cat:
Benzer bir testi MCN yapmış. Aşağıdaki adresde ingilizce olarak görebilirsiniz.
http://www.motorcyclenews.com/upload...vio%20test.pdf
Sonuçlar farklı, özetlemek gerekirse:
1. BMW R1200GS
Yol tutuş: 8/10
Performans: 8/10
Rahatlık: 9/10
Donanım: 10/10
Değer: 8/10
Genel: 43/50
2.Triumph Tiger
Yol tutuş: 9/10
Performans: 9/10
Rahatlık: 7/10
Donanım: 7/10
Genel: 40/50
3. KTM 990 Adventure
Yol tutuş: 7/10
Performans: 8/10
Rahatlık: 8/10
Genel: 38/50
4. Moto Guzzi Stelvio
Yol tutuş: 8/10
Performans: 5/10
Rahatlık: 9/10
Değer: 6/10
Genel: 35/50
Triumph'a biraz torpil geçmişler gibime geldi.
BEncede GS derim heyecansız olduğunada katılmıyorum her gördüğümde heyecanlanıyorum benim için en büyük dezavantajı fiyatı ve 1200 olmasi cok yakar altından kalkamam ama bir GS birde başka motorum olsa GS den inemezdim herhalde.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
bmw'ler cok çekiyor kendilerini bana, bir çılgınlık yapmaktan korkuyorum
herşeyin başı sağlık
karşılaştırma yapılan diğer motorları kullanmadım ama ilk vitesli motorum r1200gs. ve diyebilirim ki, scooter kullanmaya ilk başladığımda çektiğim acemiliği çekmedim.
şehiriçinde burgmanın rahatlığındanda vazgeçemiyorum o ayrı
slm lar...bmw 1200 gs yi formlarda araştırdım bi iyi bi kötü şeyler okuyorum.öğrenciyim şu an bmw 1200 gs almak istiyorum ilerde hatay-dörtyoldan katılıyorum forum'a bana en yakın bmw ile alakalı yer adana...
adana dan kullanıcıların bilgisini almak istiyorum ehh nede olsa kullanıcıların yorumu farklı kanımca b lutfen bmw r 1200 gs si olan abi lerime vede bmw li arkadaşlarına sesleniyorum bmw ile ilgili bilgi verirlerse sevinirim saygılar...
ktm bunların hepsinin uzerinden atlar bence tam bir enduro ile çakma enduro arasında yarışmışlar gibi geldi at ile eşşegi kıyaslamışlar
alakası yok ama bi ktm nin parça fiyatlarına bakın birde digerlerine o zaman demek istedigimi daha iyi anlarsınız
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
yok hiç birini beğenmedim :D .( kedi ulaşamadığı ciğere.... hesabı)
geçen istanbuldan yola çıkmış urfadan geçen bi 1200gs gördüm bi onun tekerlerine baktım bi bizim 125 lige :D:D hayvan gibi tekeri var gidişine diycek yok biz zorlana zorlana gözümüzden yaş gele gele motorun yanında beraber gidiyoz adam hiç rahatsız olmadan gaza basıyo manyak bi motor yav ama ben alacaksam param varsa 1300gt allım bmw sitesinin en sonundahttp://www.bmw-motosiklet.com/1675.aspx
sanırım japon bunları çig çig yer diye varaderoyu koymamışlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)