ben okula gidip gelmek için arıyorum eskişehirdeyim 2. el satacak olan varsa bana msn den ulaşabilirsiniz esk_berk@hotmail.com şimdiden tşklr
ben okula gidip gelmek için arıyorum eskişehirdeyim 2. el satacak olan varsa bana msn den ulaşabilirsiniz esk_berk@hotmail.com şimdiden tşklr
aslında alıp bi kenara elektrikli bisiklet koymak lazım mağlum motosiklet bayağı tembelleştirdi..
ve şöyle bişi düşündüm
50 cc yada 100 cc bi motosikletin sargı bobinini (elektrik üreten) alıp elektriklibisiklete monte etsek hem gitsek hem doldursak mantıklı olmazmı acep..
Arkadaşlar farkındamısını kafescilerin bizlere yaptığını bizde e-bisikletcilere yapıyoruz.Otomobil kullanıcılarının hepsi motosikletlerden şikayetci motosikletler e-bisikletlerden onlarda yayalardan
Sorun nerde biliyormusunuz şekli türü cinsi ırkı vs vs. ne olursa olsun bizden farklı olana karşı önyargılı olmamız.Herşeyden önce insan olduğumuzu unutmamız birbirimize karşı sevgi ve saygıyı hepten elden bırakmış olmamız.
Arabaların yaptığı muameleyi siz bisikletlere ve sizin hor gördüğünüz taşıtlara yaparsanız, sizin "tem'de üzerime çıkıyolardı" gibi sözleri söylemeye ne kadar hakkınız olduğunu bin kere düşünmeniz lazım. Ya da bazılarımız bunu gerçekten hakediyor olabilirmi??? İnsan egosu çok tehlikeli boyutlara ulaşabiliyor.
Grand Dink 150cc
arkadaşıma katılıyorum sanırım elektrikli motorlara ehliyet gerekmiyormuş birincisi ikisindede can taşıyorsun ikincisi sonuçta trafik e çıkıyorsun yani aradaki fark ne benzinli motorların daha hızlı gitmesimi hiç merak edilmesin yakında elektriklilerinde daha hızlısı çıkar ve şarjı daha fazla gideni çıkar. yani ehliyet istememeleri saçmalık bence
700-800 alıpta ne olcak.alıcağın motorun plakası var ruhsatı var vergisi var benzini var.bunda öyle bişey yok tak fişi bitir işi en fazla 30 yapıyor demişsin. düzde 60 gördüm.hem bayır yukarı 180 kiloyla 45 yapıyor buna ne diyeceksin.arkadaşlar kullandınızmıda bu kadar cok sacma yorum yapıyorsunuz bilip bilmeden lütfen yorum yapmayalım...
kardeşim herşey şiddet değil çekersin kenara insan gibi uyayırsın.
Ben bu testen bişey anlamadım motorcular elektriklilere gıcık, elektrik de az değil yola fırlıyo ortadan gidiyo aynası bozuk veya mini galiba.
Şaka bir yana 600w modelleri fena değil gibi. Şehirde plakasız iyi kaçar ışıklarda yardırır motorizeler de sabredecek tabi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)