2007 Yamaha Fazer S2 yi yakından tanıyın!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Admin
Aşkın eline sağlık güzel bir inceleme olmuş.
Dediğin gibi motorda ufak tefek değişiklikler yapılmış fazer makyajlandı desek daha doğru olur. Ama bu makyaj biraz pahalıya patlamış eski kasa ile bariz bir fiyat farkı var.
Bende fuarda motoru inceledim yeni devir göstergesi güzel ama ön konsolda çok ufak kalmış pek şık değil benim hoşuma gitmedi.
Ayrıca merak ettiğim bir nokta motor 2 kasa seçeneği ile satılıyor yeni kasa 98hp eski kasa 78hp, bu aradaki güç farkını motorda ne gibi düzenlemeler yaparak düşürdüler. Sadece AB standartları için mi böyle bir uygulama oldu.
İki kasa seçeneği ile motor satılması bence iyi bir uygulama değil. Yamaha R6 modeli içinde yine aynı şekilde yapmıştı.
-
-
Erhan cım,
78 Bg. lik olanında ki tahmin su sekilde. Fazer larımızın alt devirlerde ki tork egrisine baktigimizda seninde gorecegin gibi biraz zayif kalmasi 78 bg. likte duzelmis olabilir diye tahmin ediyorum.
en kisa zamanda onun da testini yapacagim. sizlerle paylasirim.
Bu arada 78 bg. lik Fazer in gaz kolu turu bizim mevcut Fazer larimizin yarisi kadar desem )
FAZER 1000 / 2006 MODEL / BEYAZ
www.motolab.com.tr
www.yamahaturkiye.org
-
Admin
ashkin adlı üyeden alıntı
Bu arada 78 bg. lik Fazer in gaz kolu turu bizim mevcut Fazer larimizin yarisi kadar desem
)
Demek ki ufak bir modifikasyonla 98bg. ye çevirilebilecek.
Şaka bir yana ben teknik olarak nasıl bir değişikli yapıldığım merak ediyorum.
Sanırım Yamaha tarafından da resmi bir açıklama yok. Bu konuyu araştıracağım.
-
ahha. yok sadece o kadar la degil )
ECU de de degisiklikler yapılmış. Ama zihni sinir biz Turkler ECU yu de programlayıp 98 yaparız gibime geliyor
www.motolab.com.tr
www.yamahaturkiye.org
-
Super bir karşılaştırma, elinize sağlık
Eğer bir gin vitesli motor alsam ilk düşüneceğim motor
-
sızı bı yerden tanıyormuyum
ellerıne saglık askın abi..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
tanissam ne tanismasam ne ayni makina yillardir, heralde dusenlere aciyip frene 2 kaliper koymuslar
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
Admin
Evet dediğin gibi ECU ile oynamışlar. Galiba avrupada 78bg de ndaha güçsüz modelleride satılıyor.
Ne kadar çok Fazer şeçeneğimiz var
FZ6 (2006 versiyon)
FZ6
FZ6 Fazer (2006 versiyon)
FZ6 Fazer ABS (2006 versiyon)
FZ6 Fazer
FZ6 Fazer S2
FZ6 Fazer S2 ABS
-
ellerıne saglık arkadasım guzel bır paylasım ve bılgılendırıcı sagoll
-
Süper Moderatör
Bu arada 78 bg. lik Fazer in gaz kolu turu bizim mevcut Fazer larimizin yarisi kadar desem
Demek ki ufak bir modifikasyonla 98bg. ye çevirilebilecek.
Bu fikri ben 6 ay önce race motor alıpda korkudan binemediğini söyleyen birine tavsiye etmiştim ;
Bir ustaya yada bu işlerden anlayan birine danışıp, gaz koluna yada gazı çevirdiğinde karbiratör yada enjeksiyondeki hareket eden mandala fiziksel bir sınırlama koyabilirsin. Mesela gaz kolunu çevirdiğinde gaz teli sadec 1/4 oranında hareket edeceği için istemeden yada gaza gelerek yüksek devirlere çıkıp bir yere patlama olasılığın oldukca azalır.
Tabi bu yapacağın, motorun ağırlığına ve dengesine alışana kadar ki düşmelerine engel olamaz hatırlatayım.
Yamaha benden araklamış fikri
-
Gayet güzel bir test olmuş, dergilerdekinden de daha açıklayıcı, teşekkür ederiz...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
cok guzel bi test olmuş..elinize saglık
-
rayjay adlı üyeden alıntı
tanissam ne tanismasam ne ayni makina yillardir, heralde dusenlere aciyip frene 2 kaliper koymuslar
dostum hayırdır dikkat ettimde test yazimi koydugum tüm motosiklet sitelerde hep aynı cevabi vermissin.
Fazer ile ilgili kuyruk acın mı var (şaka)
www.motolab.com.tr
www.yamahaturkiye.org
-
ashkin test yazın için çok teşekkürler... Fazer S ve S2 serileri arasındaki farkları açık şekilde açıklamışsın, objektif bir karşılaştırma olmuş, tebrik ederim....
PEUGEOT 103 SPORT>HONDA CBF 500>YAMAHA FAZER 600>HONDA CBF 1000>YAMAHA YBR125>SUZUKİ DL 650>HONDA VFR 800X>HONDA MSX125>YAMAHA MT07 & HONDA PCX 150
-
cok ıyı bı calısma yapmıssınız paylasımınız ıcın tesekkurler
-
Fiyatlarıda bayağı farklı
2006 model 16.000 YTL yenisi
2007 model 19.750 YTL
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
hmm fazla da bir fark yokmuş. bana farlarında bir değişiklik varmış gibi görünüyordu ama sadece makyzjdan kaynaklanan göz yanılsamasıymış.
-
ennginn adlı üyeden alıntı
Fiyatlarıda bayağı farklı
2006 model 16.000 YTL yenisi
2007 model 19.750 YTL
eee anlatılan farklarlar bukadar edermiki???
yani arada 3.750 ytl fark var
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler