Evet motora binen adam beniz parasını düşünmemeli...
Ancaaaak güzel ülkemizde benzinin litre fiyatı avrupa ülkelerine göre nerdeyse 2 kat olduğu için sinir bozucu bir durum ortaya çıkıyor...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
ben aylarca motorum çok yakıyor diye satmayı düşünüyordum kime sorsam kullanımdan kaynaklanır dedi bende inanmadım fakat 18 martta arkadaşlarımla çanakkale'ye geziye gittim çoğunluğunda 125cc makina olduğundan onlara ayak uydurmak zorunda kaldım gerçi çok sıkıldım ama gezinin sonunda baktımki 125cc motordan daha az yakıt harcamışım bu alet 100 km hızın üzerine çıkmadığınız taktirde uzun yolda gayet ekonomik.
valla ben bir depo ile (yaklasik 18litre yani - asagi yukari 1 litre hep kaliyor) ortalama olarak 350km gidiyorum, yani 5lt/100km gibi bir tüketim söz konusu. benim arabam (golf IV, 1.4 benzinli) de ayni yakiyor sayilir. o yüzden ekonomi benim icin önemli degil, yazin motosiklet kisin araba kullaniyorum ve olay benim icin bitiyor....
birde bir şey merak ettim bu motorla kafa kaldıran varmı acaba ben bir iki deneme yaptım ama olmadı motor çokmu ağır yoksa benmi tırstım
abi bişey yakmıyomuş be...ama basmadıktan sonra tabi...100 le bende gidiyom ama...100 le gittikten sonra yani motoru sıkıştırmadan tad alınabilirmi...hep 180 le gidinde demiyom bak...bi ortası vardır mutlak..ama büyük makinenin sevdiğim tek özelliği artcıda olsa gidiyo makine...yani artcı ilk defa sizi rahatsız etmiyo...
murat senin tuzu kuru be hacı...bak bizi solladın geçtin...yarında bunu satıp cbf 600 bağlarsın...biz böle bakarız sana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete abi büyüklerime saygım sonsuz ama isteyince yavaşta olsa insanın başaramayacağı şey yoktur diyorum ben..umarım dediğin gibi olur iş hayatımız başarılı olurda cbf600'ü es geçip 1000'e atlarız
bu arada şaka bi tarafa büyük konuşmayım ama cbf600 almam kolay kolay.neden derseniz enjeksiyon yok ve 4silindir...cbf1000ise enjeksiyonlu ve 1000lik bir makina 98hp öyle çok uç bir motor değil..yani ilk başta motoru alırken 3 4 milyar fazla veriyorsunuz ama hem aynı yakıtı tüketiyorsunuz hemde daha fazla güç elinizin altında oluyor..bu arada ABS fren sistemi olmazsa olmaz arkadaşlar..motorda ABS şart..işimizi bi elimize alalım cbf1000 inşallah nasip olur bu motordan sonra
ROFL!!!!
orada 2cm'den fazla korku cizgisi var. ben yer yer tirsiyorum ve bendeki korku cizgileri asagi yukari 2cm. simdi cektim, al bak!
güzel bir çalışma olmuş... elinize sağlık....
güzel güzel güzel güzel
almak isteyenlere iyi yardımcı olmuşsun
Emeğine sağlık dostm...
Saygılarımla...
yakıtı az.kısa ve orta mesafe için ideal fazla yakıt tüketimi yok...tam benim istediğim gibi işte...teşekkürler...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
en son 12 kuruş yaktım km'de
acaba cbf 250 ile cbf 500 arasındaki boyut farkı nedir cbf250 de bunun kadar iri ve kaslı bir motormu yakından göremedim hiç???
cbf250,cbf500 kadar iri değil ama kasa aynı olduğu için pek farkedemiyosun incelemedikten sonra..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)