cbf500 1. viteste kaçı görüyor bilmiyorum hiç dikkat etmedim ama 80 85km yapması lazım hatırladığım kadarıyla...
fakat cbf1000 1. viteste debriyajı bıraktığınız gibi görüyo 100km yi ''denenmiştir''
mete abi dediğin doğru ama işte cbf600 da naked cbf1000 de naked fakat rüzgar yemiyorsunuz işte
ama 500 biraz daha klasik..açıkçası motorun üstüne zevk almak için biniyorum..ben motoru aldıktan 1 hafta sonra çanta taktım arkaya..topcase..
babam dahil çoğu kişinin pek hoşuna gitmedi..yani motorun görüntüsünü bozdu dediler..aslında haklılarda fakat o çanta benim çok işime yarıyor..kaskımı koyuyorum,dizlikler kitap defter ıvır zıvır bir sürü şey koyuyorum içine..
şimdide motoruma rahat binebilmem için cama ihtiyacım olduğunu hissettim...çok rüzgar yiyorum 100km nin üstüne çıkınca ve bu cam motor sürüşünü daha zevkli hale getirecek..ama görüntüyü yine bozacak o da ayrı mevzu tabii
yani özetlemek gerekirse: ''ben'' motora zevk için biniyorum çoğunlukla..görüntü çokta önemli değil benim için...cbf500 öyle çokta şık görünen bir motor değil bu bariz açık bişey zaten ama işte gücü olsun,asfaltı tutuşu olsun,sağlamlığı olsun,kolay bakımı olsun fena değil..bizim maddi imkanlarımız buna yettiği için seçimimiz bu oldu..değilse bi cbf1000,st1300,goldwing dururken cbf500 alınmazdı ama işte dediğim gibi imkan meselesi